• Anonym (Karin­a)
    Wed 13 Jan 2021 16:09
    3349 visningar
    15 svar
    15
    3349

    Foster 2v mindre än beräknat på VUL

    Hej?? Samma hände mig idag.. borde vara i 8+4 men läkaren sa att bebisen mätte v.6. Gick i hopp om att få höra hjärtat.

    Var på gynakuten 1/1 för hade haft lite ont (livmodern som växer sa de) och det var lite oklarheter redan då, barnmorskan frågade mig vilken vecka. Jag svarade 6+4 och hon sa något i stil med att den var lite liten, att den mätte som i vecka 4 eller 5. När jag skulle gå frågade hon när min första dag på sista mensen var och räknade om. Då sa hon ?jaha din barnmorska måste ha räknat rätt!?

    Jag VET att risker finns och är inte fostret bra är jag tacksam att kroppen är smart och stöter ut. Men jag önskade verkligen.

    Gynekologen idag sa att ibland är det så med spermier som innehåller för lite kromosomer. Förstod inte mycket men ja.. väntar på att barnmorskan ska ringa mig. Var rädda om er därute ??

  • Anonym (Karin­a)
    Thu 14 Jan 2021 17:41
    #15

    Hej på er, vet inte om någon läste mitt inlägg men barnmorskan ringde mig tillslut och hon sa att jag inte ska lyssna på tokstollarna därnere. Den kliniken ligger nära min barnmorskas.. hur som, får remiss till aleris och ska få en andra åsikt. Men läkaren sa att jag borde förvänta mig ett missfall. Läste hans dokumentation på 1177, där skrev han att livmodern mätte 7+4 men fostret var 6mm (v 6+0). Vet att det inte finns bra sätt att säga en sån sak på men han kunde väl gett mig mer info och rådgivning? Fick ingenting utan mest att det var antagligen kromosomfel och att jag inte skulle glömma avboka tiden 24 timmar innan ifall jag får en blödning.. otrolig rå. Min barnmorska tvingade mig lova att aldrig mer gå dit igen. Sambon har hopp men jag är mer sådär -kan kroppen börja stöta ut nu?- Jag orkar inte vänta på att det ska hända. Jaja vi får se, jag hoppas det går bra för er alla och att ni träffar bättre läkare.

Svar på tråden Foster 2v mindre än beräknat på VUL