Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Dejting slutar alltid med dilemma

  Mån 11 jan 20:44 Läst 0 gånger Totalt 98 svar
  Anonym (Aime)
  Visa endast
  Mån 11 jan 20:44

  Jag sätter mig alltid i en dum situation vid dejting. Jag sållar och sållar och träffar bara de som verkar vara bra personer OCH är snygga. Den här gången handlar det om tre män. Jag tänker att det ska ge sig att jag ska veta vem jag vill ha efter ett par dejter, kanske att det inte klickar osv.

  Så nu sitter jag här med tre män som vill gå vidare, jag känner att jag inte har tid att träffa alla tre utan att två måste bort.

  En är väldigt snygg, kanske lite kort, är trevlig och är väldigt bra i sängen. Har okej jobb. Vi klickar väldigt bra sexuellt, men blir ganska ofta oense och det blir lite småtjafs ibland.

  Nästa är snygg, har väldigt mycket pengar, självsäker och ödmjuk. Han skämmer bort mig med både uppmärksamhet och komplimanger. Min största oro kring honom är att jag är orolig att hamna i någon kvinnofälla. Jag har både ett välbetalt jobb och universitetsutbildning och är inte sugen på att sitta hemma, ta alla vab, allt föräldraansvar och föräldraledighet osv. Vi har inte haft sex än.

  Den tredje är kanske inte så snygg, har nog varit det men börjar se lite sliten ut, men vi har mycket gemensamt. Varningsklockorna här är att han verkar ha svårt att få ett längre förhållande att funka och jag upplever honom som bitvis väldigt charmig och bitvis lite osocial. Vi har inte haft sex än.

  Hur ska jag tänka? Mina känslor är likvärdiga för allihop. Jag kan nog bli kär i var och en av dem. Så hur väljer man? Och hur ska jag undvika att hamna i såna här situationer hela tiden?

 • Anonym (K)
  Visa endast
  Mån 11 jan 21:07 #1

  Första går helt bort. Börjar ni redan tjafsa är det ett riktigt dåligt tecken!

  Varför oroar du dig för kvinnofälla med tvåan? Vill han ha en hemmafru lr?

  Om du har ett socialt behov låter det som att trean inte är något för dig, han verkar lite inbunden? Att han inte fått nåt att funka tidigare måste inte vara hans fel, men det kan ha att göra med personlighet att man inte går ihop eller om han inte är villig att mötas halvvägs eller nåt.

  Jag tycker du kan droppa ettan direkt och fortsätta med de andra två lite till utifrån den informationen men du får gärna berätta mer.

 • Mån 11 jan 21:08 #2

  Nr 2.

  Du VET att du inte vill hamna i en kvinnofälla, det kan du förhindra under erat förhållande, det är påverkbart.

 • Anonym (Fyfan­)
  Visa endast
  Mån 11 jan 21:24 #3 +3

  Det är, bland annat, därför man dejtar EN (1) person åt gången!

 • Anonym (ooo)
  Visa endast
  Mån 11 jan 21:28 #4

  eller så är alla tre fel.

 • Anonym (Pelle­)
  Visa endast
  Mån 11 jan 21:50 #5

  Bara nyfiken. Killen du tycker är lite kort ? Hur kort är han och hur lång är du ?

 • Mån 11 jan 21:51 #6 +2

  Intressant att du säger att du kan bli kär i vilken som helst av dom. Sånt har jag aldrig lyckats styra över. Låter mer som att du utvärderar anställningsintervjuer.

 • Anonym (Klick­)
  Visa endast
  Mån 11 jan 21:59 #7 -2
  Anonym (K) skrev 2021-01-11 21:07:02 följande:

  Första går helt bort. Börjar ni redan tjafsa är det ett riktigt dåligt tecken!


  Nej, de klickar sexuellt och det är bland det viktigaste. Nr 1 ska du satsa på, TS.
 • Anonym (Hmm..­.)
  Visa endast
  Mån 11 jan 21:59 #8 -1
  Pinotage skrev 2021-01-11 21:51:50 följande:

  Intressant att du säger att du kan bli kär i vilken som helst av dom. Sånt har jag aldrig lyckats styra över. Låter mer som att du utvärderar anställningsintervjuer.


  Exakt! Ingen är rätt för dig ts. Dumpa alla så de har chans att träffa rätt kvinna vilket definitivt inte är du!!!
 • Anonym (Hmm)
  Visa endast
  Mån 11 jan 22:04 #9

  Skitsvårt det där. Jag har lite samma dilemma, dejtar en kille nu som jag är attraherad av och vill ha, men han är inte direkt ngt pappa-material och jag vill ju ha barn snart. Mitt ex var jag inte så attraherad av men han var pappa-material. Eftersom att jag vill ha barn snart är första prio att han är pappa-material, att jag är attraherad osv får komma i andra hand. Du kommer aldrig hitta ngn kille som är perfekt. Du får tänka efter vad du behöver och vill ha just nu.

 • Anonym (jury)
  Visa endast
  Mån 11 jan 22:06 #10 -1 +2

  Dejting är grundläggande ett onaturligt sätt att etablera relationer på. För många valmöjligheter och forcerade krav på snabba beslut. Blir som ett spelberoende till slut. 

  Kanske du bara skulle en paus från dejtandet ett tag.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll