• Pinotage

    Dejting slutar alltid med dilemma

    Intressant att du säger att du kan bli kär i vilken som helst av dom. Sånt har jag aldrig lyckats styra över. Låter mer som att du utvärderar anställningsintervjuer.

  • Pinotage
    Ascendere skrev 2021-01-14 14:06:27 följande:
    Det som slår mig är hur lite kontakt du verkar ha med dina egna känslor, och ännu mer med andras. Du verkar mest se känslor som ännu ett logistiskt problem som måste lösas för att få till det perfekta förhållandet, ungefär som att du driver ett företag och har tre kandidater du ska välja mellan att anställa. 

    För mig skulle du vara en no-go eftersom du framstår som rationell på gränsen till känslokall. Inte det jag söker i en kvinna. 
    Jag håller med ..... skulle jag vara en av männen och få veta vad som pågick hade jag blivit förolämpad och bett vederbörande fara åt ....
  • Pinotage
    Anonym (Aime) skrev 2021-01-14 18:15:25 följande:
    Oj, jag är nog alldeles för känslig och empatisk egentligen, i synnerhet när det gäller andra människor. När jag väl vågar älska, då älskar jag med hela mitt hjärta. Däremot har jag blivit bränd, våldtagen och misshandlad av en tidigare pojkvän och tycker det är lite läskigt med kärlek. Jag har lite tillitsproblem, det tar ett tag innan jag vågar ta kontakt med de här kärlekskänslorna. Kanske är det en förklaring till varför jag är så kalkylerande och vänder mig hit, och att jag är osäker på mitt eget omdöme. Men jag kan förstå hur jag uppleva i den här tråden, men kan lova att verkligheten är lite mer komplex än vad som framgår av en liten ynka tråd på familjeliv.
    Det förklarar mycket ... Verkligen ledsen för vad du har varit utsatt för - förstår att du blir försiktig. Kram.
Svar på tråden Dejting slutar alltid med dilemma