Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    Svartsjuka

    Anonym (Anonym@) skrev 2021-01-11 23:52:42 följande:

    Nejdå, du har valt helt rätt forum. Du kommer att få så många medhåll om att han är en svartsjuk idiot, och att du borde lägga in om skilsmässa omgående.

    Helst innan han börjar slå dig.


    Är du av annan åsikt?

    TS din makes reaktion känns lite sådär. Har du alltid haft kontinuerlig kontakt med din gamla vän så känns hans reaktion överdriven.
  • Anonym (...)
    Anonym (Anonym@) skrev 2021-01-12 11:27:59 följande:

    Hur tycker du man skall reagera när det ringer mitt i natten till ens partner och man inte känner att man får ett tillfredsställande svar på varför?


    Jag kan tycka att även TS reaktion är lite märklig för all del. Varför blev hon nervös? Är hon rädd för sin man? Varför frågade maken ens om de haft ihop det? Om hon känt vännen i 30+ år så borde maken vara närmare införstådd med hur den relationen ser ut.

    Från mitt eget perspektiv så skulle detta mycket väl kunnat hänt. Jag har många nära vänner av andra könet, har alltid haft. Och jag har aldrig haft ?ihop det? med någon av dem. Men min make känner ju dessa män och deras familjer. Det hade aldrig uppstått någon dramatik. Däremot hade ju jag svarat om någon ringt mitt i natten för jag hade ju trott att det hänt något.
Svar på tråden Svartsjuka