• Gameof­throne­s
    Tue 12 Jan 2021 13:54
    2792 visningar
    25 svar
    25
    2792

    Får era barn (10-18 år) klä sig så dåligt de vill?

    När mina barn är 18 så får dem klä sig hur dem vill.

    Idag är det inte överdragsbyxor som gäller för mina två äldsta. Mellanstadiet. Min minsta har för skolan säger det. Mina äldsta är bra på klä på sig. Med varma goa jackor det är bra vinterjackor och bra vinterkängor som gäller. Har mina barn på dig det så är jag nöjd. Mössor och sånt är jag inte så orolig för dem sätter på sig det när dem fryser. Dem får klä sig hur dem vill så länge jag köper dem ytterkläder jag vill att dem ska ha på sig. Varma fötter och kropp är bra.

    När barnen är hemma går dem typ i bara jacka oknytna kängor för gå till matbutiken. Skola ser vi till att det finns extra vantar och mössa i skolan /hemma och till den minsta mer ytterkläder. Just in case

  • Gameof­throne­s
    Tue 12 Jan 2021 14:13
    #5

    Hahaha känner igen mig. Sålänge det är rätt märke! annars funkar det inte!

    (skulle det va kris så sätter dem på sig vad som helst men inte överdragsbyxor! Har inte ens tagit den fajten.) vi kom överens bra jackor med vinterkängor. Annars får det va. Jag är jävligt envis.

  • Gameof­throne­s
    Thu 14 Jan 2021 23:42
    #17

    Usch, vad jobbigt vi föräldrar har det med barnens påklädning hahaha,

    Jag har sagt vinterskor (Sorel är snygga och varma eller Canada snow) och bra vinterjackor! Resten skiter jag i, nästan. Sålänge barnen går i dem ytterkläder jag väljer så är det bra. Rätt märke ska ser vara enligt dem.

Svar på tråden Får era barn (10-18 år) klä sig så dåligt de vill?