• Tecum

    Han höll för min näsa när han kom?

    Du måste prata med honom ikväll och vara tydlig med att det inte var okej det han gjorde. Det var både farligt och respektlöst och det måste han få klart för sig. Du överreagerar inte.

  • Tecum
    Anonym (Kiv) skrev 2021-01-15 09:40:58 följande:
    Jag är kille. Skulle göra en analys av saken. Jag skulle i hettans läge kunna ta tag i håret när hon suger. Men aldrig ta stryptag, eller föra in något i rumpan när hon sover. Eller lägga sperman när hon sover. Det är så respektlöst. Jag förstår att du blir sur och ledsen. För killen ska vara den som hjälper dig när det krisar. Så du märker att det är inte mycket att ha. Men har man lagt ner mycket tid i förhållande. Så är det inte lika lätt att bara giva upp. I gengäld kan det vara bra att lämna nu när du ser hur han är.
    Lycka till i framtiden. Hur du än väljer?
    Håller med. Alla kan göra ett misstag i "stridens hetta" och tydligen brukar de ha hård sex. Men att inte kunna stå för det, be om ursäkt och trösta TS utan istället nedvärdera och skratta åt henne, en sån kille är inget att ha. Här gick han klart över gränsen till farligt med stryptag och annat, att inte fatta det säger allt.
Svar på tråden Han höll för min näsa när han kom?