• Tukt

    Han höll för min näsa när han kom?

    Det låter lite av det man på dominansspråk kallar för "sub-drop". Alltså att det väller upp mycket jobbiga känslor som legat och bubblat under ytan och inte alltid har med händelsen att göra, utan kan vara vad som helst.
    En sub-drop i sig är inte farlig utan är oftast något bra som rensar upp.
    Dock verkar inte din partner ha riktigt koll på vad han håller på med, eller heller respekt. För när man hamnar i det där läget så måste man ta ansvar och "plocka upp" det man tryckt ned. Det är alltså inget att skratta bort utan hans ansvar. 
    Ska ni fortsätta ha sex, speciellt med dominansinslag måste han lära sig mer om sin del och vilket ansvar han har.

  • Tukt
    Svennebanan75 skrev 2021-01-13 14:09:50 följande:

    Låter som att killen blivit rejält porrskadad (det finns några porrproducenter som jobbar med att göra grovt material som går ut på att tvinga tjejen till halsknull och hålla för näsan mm). Jag dömer inget sex, men eftersom du tydligt visat att du inte uppskattade den hårda kvävningen tycker jag det är ett porrskadat beteende eftersom att finkänsligheten för samtycke verkar saknas...


    Det blir inget vidare bra om man slentrianmässigt skyller på att folk är "porrskadade". Gör man saker utan samtycke så gör man. Det är liksom inte en porrfilms fel.
  • Tukt
    Svennebanan75 skrev 2021-01-13 16:48:32 följande:
    Håller med, men just de där sakerna han gör låter som hämtade från en grovporrrulle så det känns som ett fullt rimligt antagande!
    Folk har ju begått övergrepp och våldtäkter sedan evolutionen fick fiskarna att kravla upp ur vattnet. Och det utan porrfilm.
    Jag säger det för att :
    1: Allt och alla är inte och blir inte porrskadade. Spara begreppet till där det behövs.
    2: Det riskerar förringa ett över grepp om man avfärdar det med porrskadad. "Förrövaren var inte vid sina sinnes fulla bruk, då han vid övergreppet visade sig vara porrskadad".
  • Tukt
    Anonym (ooo) skrev 2021-01-15 15:18:22 följande:
    Men varför, varför måste du försvara porren, i en sån här tråd? Om du vill vara porrens väktare så starta en egen tråd. Det här handlar om just den här killen och vad ha gjort mot T, kanske, kanske inte beror det på porr - men det spelar ingen roll. Har sett dina kommentarer i andra trådar. Det är som om du tar det som en personlig förolämpning om man säger något negativt om porr. Du bara inte kan låta bli att kommentera. Vad har du för roll egentligen? Du kanske tjänar grova pengar på porr. 
    Nu läser du mitt inlägg som fan läser bibeln. Jag har inte alls försvarat någon porr. Tvärt om är  min poäng att ansvaret ska läggas på mannen, INTE skyllas på porren.

    Det är också generellt min ståndpunkt. Att folk använder ord som "porrskadad" till höger och vänster utan att reflektera vad det har för betydelse.
    Precis som jag ofta hävdar att mainstreamporr  många gånger bygger på en normaliserad förnedring utav både män och kvinnor, och att det är viktigt att se, för att kunna ha åsikter om porr.
    Så nej, jag har ALDRIG försvarat porren. DÅ har du antingen läs mina inlägg illa eller blandar i hop mig med någon annan.
Svar på tråden Han höll för min näsa när han kom?