Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Han höll för min näsa när han kom?

  Tis 12 jan 16:02 Läst 0 gånger Totalt 81 svar
  Anonym (Emma)
  Visa endast
  Tis 12 jan 16:02

  Hej!

  Idag har jag inte nått så bra på grund av en sak som hände igår...

  Igårkväll när jag och min pojkvän hade sex så betedde han sig lite annorlunda. Vi har alltid haft ett öppet sexliv och vi båda vet vad den andra gillar men igår gick det för långt. Vi har inga utmärkande roller egentligen mer än att han gillar att ta lite mer dominanta initiativ och jag mer undergivna.. Hur som helst, vi brukar använda oss av lite smisk och hand runt halsen. Kanske lite ?hårdare? än vanlij men igår så ströp han mig så hårt att jag sprattlade med benen och fick nypa honom för att han skulle sluta. Jag sa ingenting mer än att jag visade på kroppsspråket att jag blev rädd och inte ville så hårt.

  Jag tycker inte om att ta satsen i munnen i vanliga fall, det kanske var roligt förr men inte nu längre. När min pojkvän sen ska komma så trycker han ner sin penis i min hals och kommer. Jag var inte beredd och rycker till och då håller han för min näsa så att jag inte får luft??? Samtidigt så sliter han tag stenhårt i håret på mig och drar mig bakåt med andra handen. Jag smäller bort hans hand och skriker till något i stil med: Vafan gör du?? jävla idiot!!

  Sen går jag in på toan och jag vet inte varför men jag börjar gråta. Det var inte så hemsk händelse kanske men det kändes som att min pojkvän tappat respekten för mig helt. Vi har varit tillsammans i 6år och detta har aldrig skett innan. Vår ålder idag är runt 25-30 men det ska fan inte spela roll tycker jag.

  Jag var inte arg när vi skulle lägga oss efter men jag var låg. Han skrattade och frågade om ?jag blev sur för det?. Jag svarade typ inte utan somnade. Sen har vi inte setts ännu på grund av jobb men jag har varit låg hela dagen. Jag tycker att det e så jävla respektlöst. Jag kan gå med på hårdare sex men förhelvete, har man ingen känsla!

  Vad hade ni gjort om er partner gjorde så mot er? Överreagerar jag? Killar, kan ni tapp fattningen ibland när ni är kåta?

  Blir förbannad bara jag skriver detta..

  /Emma

 • Anonym (Steff­)
  Visa endast
  Fre 15 jan 18:57 #71

  Bravo! Otroligt starkt av dig att våga ta samtalet öga mot öga och dumpa idioten.

  Jag tycker också att det var bra att du anförtrodde dig för din mamma. Det är din mamma och hon ska vara på din sida när något sånt här händer. Det var fint av dig att du gav henne en andra chans att verkligen vara det.

 • Fre 15 jan 19:14 #72 +3

  Äntligen blir det något positivt av en tråd på nätet!

  Bra jobbat! Sträck på dig! Du stod emot hjärntvätt och nedbrytande och visade var skåpet skulle stå. Man blir inspirerad!

 • Fre 15 jan 22:12 #73
  Anonym (Emma) skrev 2021-01-15 17:56:42 följande:

  Hej allihopa! <3

  Vill bara tacka för ert enorma stöd!

  Mitt liv har stått lite på paus och jag har bott hemma hos mamma.

  Igårkväll åkte jag hem till min lägenhet och EX sambo för att prata ut. Vi pratade hela kvällen och natten. Efter mycket om och men så kommer det bli så att han flyttar ut från min lägenhet och söker lyckan hos någon annan(hoppas inte, stackars tjej). Jag är väldigt envis och vet min sak och jag vill inte vara nära eller ha en relation med någon som vill mig illa eller någon jag inte kan lita på. Han hade tusentals ursäkter och jag hade mottagit dom lättare om han inte råkat göra ?misstaget? flera gånger. Men jag vet att det inte är ett misstag utan det är ett beteende och han verkar gilla den mindre charmiga egenskapen hos sig själv. Vi har gått igenom mycket tillsammans och delat många fina minnen men dom dåliga minnena överväger dom bra, tyvärr.

  Jag kan inte förklara för våra framtida gemensamma barn att pappa blir kåt av att våldta mamma, det är därför mamma skriker för sitt liv på nätterna.

  NEJNEJNEJ! Det kommer aldrig ske.

  Jag har tryggheten i mina vänner, familj, utbildning och arbete. Jag klarar mig själv och har alltid gjort. Det blir nog svårare för honom men det kunde han tänkt på innan. Oavsett hur många år man haft tillsammans så spelar det ingen roll när någon gör så pass sjuka grejer mot mig.

  I början när jag kom hem för att prata så möttes jag av dryga kommentarer och hånskratt ?har du gråtit klart? eller ?du kanske har haft PMS?...... blev galen.

  I början av våra år var han så omtänksam och snäll. Men han har tagit mig för givet i säkert dom tre sista åren. Han har dessutom utvecklat riktigt ocharmiga sidor som jag inte kan känna är attraherande.

  Det ska bli så skönt när han har flugit ut. På söndag ska hans grejer vara ute från MIN lägenhet och sen bryter vi kontakten.

  Angående att anmäla så har jag inte ens hunnit tänka på det då jag varvar dagarna med ältande, ångest, gråt och beslutsångest. Men det ska jag tänka på när allt har landat.

  Man borde inte blanda in sina föräldrar i allt som händer men det har blivit så att jag har berättat för min mamma. När jag flyttade hem till henne så hörde man på hennes frågor och påståenden att det var mitt fel att det var dåligt mellan oss. Mamma har alltid älskat mitt ex så hon trodde givetvis att jag svikit honom på något sätt så jag stod inte ut att höra henens förutfattade meningar. När jag berättade så började mamma gråta och vill i princip aldrig mer se honom. Självklart ska hon inte lägga sig i mitt ex och min relation men det var ändå skönt att höra att det faktiskt är en allvarlig grej det gäller.

  Jag har ältat så mycket dom senaste dagarna att jag kommer på fler och fler varningssignaler. Antingen har jag förnekat dom eller helt enkelt glömt. Jag skäms nästan över mig själv att jag varit tillsammans med en sån pervers människa utan att reflektera över det.

  Jag har sms sparade som jag visade honom igår där han frågar mig när jag är på FAMILJEMIDDAG: Pullar du på toan älskling?

  Eller när han skriver såhär när jag är med mina tjejkompisar: Jag skulle varit där nu och sprutat ner ditt ansikte när du inte e beredd

  ASSÅ FÖRLÅT, men vem ställer ens en sådan fråga? varför skulle jag pulla på toan när jag äter middag med mamma, syskon och mormor???? Helt störd fråga. Provocerande.

  Spruta ner mitt ansikte när jag e med mina kompisar?

  Spruta ner ditt egna ansikte!

  Tur att smsen e ganska nya så man slipper skämmas över att man var tillsammans med en känslokall idiot i 6år.

  Han är normal i vanliga fall men han har en skrev bild när det handlar om sex.

  Men men.. Det finns 100grejer han har gjort på senaste som är sjukt. Hur som haver, TACK FÖR ALLT NI SKRIVIT!

  Vi kommer aldrig mer bli tillsammans!!

  Mina känslor har svalnat rejält och istället bytts ut till någon form av hat..

  Tack tack tack!

  Ha det så bra <3

  Emma


  Bra!

  Ta hand om dig själv nu ett tag och lycka till sen med kärleken:)

  Det finns massor med trevliga och normala där ute som behandlar dig bättre.
 • Lör 16 jan 06:34 #74
  Anonym (Emma) skrev 2021-01-15 18:00:17 följande:

  Obs!!

  Jag har läst allt ni skrivit typ 100ggr så jag tar åt mig av allt ni skriver! Det var ni som gav mig perspektiv och dessutom inse hur allvarligt detta faktiskt är och att det inte är något man bara viftar bort. Alla råd och tips uppskattas så mycket!

  Tack för att nu orkat lyssna på min historia och även tagit er tid att svara mig! Ni är så snälla!!

  /Emma


  Tack, själv, Emma för att du delade med dig och för att du har visat att man kan ta sig ur ett destruktivt förhållande och välja ett bättre liv. Sånt sprider hopp.

  För hans del hoppas jag att han närmar sig en insikt, kanske söker terapi och går till botten med sina sjuka sidor så att även han kan gå vidare.
 • Anonym (Lämna­!!!)
  Visa endast
  Lör 16 jan 09:28 #75
  Anonym (Emma) skrev 2021-01-15 18:00:17 följande:

  Obs!!

  Jag har läst allt ni skrivit typ 100ggr så jag tar åt mig av allt ni skriver! Det var ni som gav mig perspektiv och dessutom inse hur allvarligt detta faktiskt är och att det inte är något man bara viftar bort. Alla råd och tips uppskattas så mycket!

  Tack för att nu orkat lyssna på min historia och även tagit er tid att svara mig! Ni är så snälla!!

  /Emma


  Tack Emma för uppdatering. Du gör helt rätt. Och om du tänker anmäla så stå på dig. Oavsett vad man har för sexuella preferenser så är ett (flera) övergrepp verkligen inte ok. Att förgripa sig på någon annan är faktiskt straffbart.

  Stor varm kram. Ta hand om dig. Låter som om du har fina personer runt omkring fig.

  Och personligen måste jag säga att du har fått mig att börja tänka på vad som är ok och inte då jag många gånger varit i liknade situationer. TACK!!! <3
 • Lör 16 jan 10:00 #76

  Härligt att höra, Emma! Håll dig därifrån tills han är ute så du inte råkar ut för något mer.

 • Lör 16 jan 11:54 #77

  Hej Emma!

  Jag är ledsen över att läsa om din upplevelse. Vad som än sägs efteråt så är det din känsla och som du upplevde det som gäller. Glöm inte bor det eller tappa bort det då du behöver prata med honom om det som hände.

  Att kommunicera o vad man tycker om och inte tycker om i sängen skapar trygghet men kräver att man pratar INNAN man gör något som han gjorde mot dig!

  Om båda hade varit ok med att ni båda ville göra detta så är det en annan sak.

  OM du inte skulle få förståelse eller ens kunna prata om det och få respekt för hur du upplevde det så kan det tom vara farlig för dig. Jag kan tycka att det var respektlöst och en våldtäkt du varit med om.

  Om du inte når fram så gå ifrån ditt förhållande. Att inte tänka på sin partner är respektlöst.

  Men som man är det en aggresivare roll man har än att ta emot men det är individuell och bygger på ngt förlegade könsroller.

  Var försiktig med män som inte respekterar dig och bara tänker på sig själv.

  Jag tycker att det sexigaste och finast sexet är när jag lyckas få min partner att njuta och ge sig hän för då är det ett bevis på att hon är trygg och litar på mig fullt ut. Då har man lyckats tycker jag.

  Lycka till o var försiktig.

 • Lör 16 jan 12:44 #78
  Anonym (Emma) skrev 2021-01-15 17:56:42 följande:

  Hej allihopa! <3

  Vill bara tacka för ert enorma stöd!

  Mitt liv har stått lite på paus och jag har bott hemma hos mamma.

  Igårkväll åkte jag hem till min lägenhet och EX sambo för att prata ut. Vi pratade hela kvällen och natten. Efter mycket om och men så kommer det bli så att han flyttar ut från min lägenhet och söker lyckan hos någon annan(hoppas inte, stackars tjej). Jag är väldigt envis och vet min sak och jag vill inte vara nära eller ha en relation med någon som vill mig illa eller någon jag inte kan lita på. Han hade tusentals ursäkter och jag hade mottagit dom lättare om han inte råkat göra ?misstaget? flera gånger. Men jag vet att det inte är ett misstag utan det är ett beteende och han verkar gilla den mindre charmiga egenskapen hos sig själv. Vi har gått igenom mycket tillsammans och delat många fina minnen men dom dåliga minnena överväger dom bra, tyvärr.

  Jag kan inte förklara för våra framtida gemensamma barn att pappa blir kåt av att våldta mamma, det är därför mamma skriker för sitt liv på nätterna.

  NEJNEJNEJ! Det kommer aldrig ske.

  Jag har tryggheten i mina vänner, familj, utbildning och arbete. Jag klarar mig själv och har alltid gjort. Det blir nog svårare för honom men det kunde han tänkt på innan. Oavsett hur många år man haft tillsammans så spelar det ingen roll när någon gör så pass sjuka grejer mot mig.

  I början när jag kom hem för att prata så möttes jag av dryga kommentarer och hånskratt ?har du gråtit klart? eller ?du kanske har haft PMS?...... blev galen.

  I början av våra år var han så omtänksam och snäll. Men han har tagit mig för givet i säkert dom tre sista åren. Han har dessutom utvecklat riktigt ocharmiga sidor som jag inte kan känna är attraherande.

  Det ska bli så skönt när han har flugit ut. På söndag ska hans grejer vara ute från MIN lägenhet och sen bryter vi kontakten.

  Angående att anmäla så har jag inte ens hunnit tänka på det då jag varvar dagarna med ältande, ångest, gråt och beslutsångest. Men det ska jag tänka på när allt har landat.

  Man borde inte blanda in sina föräldrar i allt som händer men det har blivit så att jag har berättat för min mamma. När jag flyttade hem till henne så hörde man på hennes frågor och påståenden att det var mitt fel att det var dåligt mellan oss. Mamma har alltid älskat mitt ex så hon trodde givetvis att jag svikit honom på något sätt så jag stod inte ut att höra henens förutfattade meningar. När jag berättade så började mamma gråta och vill i princip aldrig mer se honom. Självklart ska hon inte lägga sig i mitt ex och min relation men det var ändå skönt att höra att det faktiskt är en allvarlig grej det gäller.

  Jag har ältat så mycket dom senaste dagarna att jag kommer på fler och fler varningssignaler. Antingen har jag förnekat dom eller helt enkelt glömt. Jag skäms nästan över mig själv att jag varit tillsammans med en sån pervers människa utan att reflektera över det.

  Jag har sms sparade som jag visade honom igår där han frågar mig när jag är på FAMILJEMIDDAG: Pullar du på toan älskling?

  Eller när han skriver såhär när jag är med mina tjejkompisar: Jag skulle varit där nu och sprutat ner ditt ansikte när du inte e beredd

  ASSÅ FÖRLÅT, men vem ställer ens en sådan fråga? varför skulle jag pulla på toan när jag äter middag med mamma, syskon och mormor???? Helt störd fråga. Provocerande.

  Spruta ner mitt ansikte när jag e med mina kompisar?

  Spruta ner ditt egna ansikte!

  Tur att smsen e ganska nya så man slipper skämmas över att man var tillsammans med en känslokall idiot i 6år.

  Han är normal i vanliga fall men han har en skrev bild när det handlar om sex.

  Men men.. Det finns 100grejer han har gjort på senaste som är sjukt. Hur som haver, TACK FÖR ALLT NI SKRIVIT!

  Vi kommer aldrig mer bli tillsammans!!

  Mina känslor har svalnat rejält och istället bytts ut till någon form av hat..

  Tack tack tack!

  Ha det så bra <3

  Emma


  Så härligt att höra!
  Du är stark! 
  Jag tycker inte heller du ska tveka på att anmäla honom.
  Det han har utsatt dig för är ju rena övergrepp och faktiskt även mordförsök. 
  Det är allvarliga saker.
  Låt honom inte slippa undan för lätt.
 • Lör 16 jan 12:46 #79
  Anonym (Emma) skrev 2021-01-15 18:00:17 följande:

  Obs!!

  Jag har läst allt ni skrivit typ 100ggr så jag tar åt mig av allt ni skriver! Det var ni som gav mig perspektiv och dessutom inse hur allvarligt detta faktiskt är och att det inte är något man bara viftar bort. Alla råd och tips uppskattas så mycket!

  Tack för att nu orkat lyssna på min historia och även tagit er tid att svara mig! Ni är så snälla!!

  /Emma


  Jag hoppas du uppdaterar om hur det går.  

  Kram och lycka till! 
 • Lör 16 jan 12:58 #80
  MerSmak skrev 2021-01-16 11:54:28 följande:

  Hej Emma!

  Jag är ledsen över att läsa om din upplevelse. Vad som än sägs efteråt så är det din känsla och som du upplevde det som gäller. Glöm inte bor det eller tappa bort det då du behöver prata med honom om det som hände.

  Att kommunicera o vad man tycker om och inte tycker om i sängen skapar trygghet men kräver att man pratar INNAN man gör något som han gjorde mot dig!

  Om båda hade varit ok med att ni båda ville göra detta så är det en annan sak.

  OM du inte skulle få förståelse eller ens kunna prata om det och få respekt för hur du upplevde det så kan det tom vara farlig för dig. Jag kan tycka att det var respektlöst och en våldtäkt du varit med om.

  Om du inte når fram så gå ifrån ditt förhållande. Att inte tänka på sin partner är respektlöst.

  Men som man är det en aggresivare roll man har än att ta emot men det är individuell och bygger på ngt förlegade könsroller.

  Var försiktig med män som inte respekterar dig och bara tänker på sig själv.

  Jag tycker att det sexigaste och finast sexet är när jag lyckas få min partner att njuta och ge sig hän för då är det ett bevis på att hon är trygg och litar på mig fullt ut. Då har man lyckats tycker jag.

  Lycka till o var försiktig.


  TS har redan lämnat. Läs hennes senaste inlägg.
 • Ons 20 jan 19:08 #81

  [quote=80893052][quote-nick]Anonym (Emma) skrev 2021-01-15 17:56:42 följande:[/quote-nick]Hej allihopa! <3

  Vill bara tacka för ert enorma stöd!

  Mitt liv har stått lite på paus och jag har bott hemma hos mamma.

  Igårkväll åkte jag hem till min lägenhet och EX sambo för att prata ut. Vi pratade hela kvällen och natten. Efter mycket om och men så kommer det bli så att han flyttar ut från min lägenhet och söker lyckan hos någon annan(hoppas inte, stackars tjej). Jag är väldigt envis och vet min sak och jag vill inte vara nära eller ha en relation med någon som vill mig illa eller någon jag inte kan lita på. Han hade tusentals ursäkter och jag hade mottagit dom lättare om han inte råkat göra ?misstaget? flera gånger. Men jag vet att det inte är ett misstag utan det är ett beteende och han verkar gilla den mindre charmiga egenskapen hos sig själv. Vi har gått igenom mycket tillsammans och delat många fina minnen men dom dåliga minnena överväger dom bra, tyvärr.

  Jag kan inte förklara för våra framtida gemensamma barn att pappa blir kåt av att våldta mamma, det är därför mamma skriker för sitt liv på nätterna.

  NEJNEJNEJ! Det kommer aldrig ske.

  Jag har tryggheten i mina vänner, familj, utbildning och arbete. Jag klarar mig själv och har alltid gjort. Det blir nog svårare för honom men det kunde han tänkt på innan. Oavsett hur många år man haft tillsammans så spelar det ingen roll när någon gör så pass sjuka grejer mot mig.

  I början när jag kom hem för att prata så möttes jag av dryga kommentarer och hånskratt ?har du gråtit klart? eller ?du kanske har haft PMS?...... blev galen.

  I början av våra år var han så omtänksam och snäll. Men han har tagit mig för givet i säkert dom tre sista åren. Han har dessutom utvecklat riktigt ocharmiga sidor som jag inte kan känna är attraherande.

  Det ska bli så skönt när han har flugit ut. På söndag ska hans grejer vara ute från MIN lägenhet och sen bryter vi kontakten.

  Angående att anmäla så har jag inte ens hunnit tänka på det då jag varvar dagarna med ältande, ångest, gråt och beslutsångest. Men det ska jag tänka på när allt har landat.

  Man borde inte blanda in sina föräldrar i allt som händer men det har blivit så att jag har berättat för min mamma. När jag flyttade hem till henne så hörde man på hennes frågor och påståenden att det var mitt fel att det var dåligt mellan oss. Mamma har alltid älskat mitt ex så hon trodde givetvis att jag svikit honom på något sätt så jag stod inte ut att höra henens förutfattade meningar. När jag berättade så började mamma gråta och vill i princip aldrig mer se honom. Självklart ska hon inte lägga sig i mitt ex och min relation men det var ändå skönt att höra att det faktiskt är en allvarlig grej det gäller.

  Jag har ältat så mycket dom senaste dagarna att jag kommer på fler och fler varningssignaler. Antingen har jag förnekat dom eller helt enkelt glömt. Jag skäms nästan över mig själv att jag varit tillsammans med en sån pervers människa utan att reflektera över det.

  Jag har sms sparade som jag visade honom igår där han frågar mig när jag är på FAMILJEMIDDAG: Pullar du på toan älskling?

  Eller när han skriver såhär när jag är med mina tjejkompisar: Jag skulle varit där nu och sprutat ner ditt ansikte när du inte e beredd

  ASSÅ FÖRLÅT, men vem ställer ens en sådan fråga? varför skulle jag pulla på toan när jag äter middag med mamma, syskon och mormor???? Helt störd fråga. Provocerande.

  Spruta ner mitt ansikte när jag e med mina kompisar?

  Spruta ner ditt egna ansikte!

  Tur att smsen e ganska nya så man slipper skämmas över att man var tillsammans med en känslokall idiot i 6år.

  Han är normal i vanliga fall men han har en skrev bild när det handlar om sex.

  Men men.. Det finns 100grejer han har gjort på senaste som är sjukt. Hur som haver, TACK FÖR ALLT NI SKRIVIT!

  Vi kommer aldrig mer bli tillsammans!!

  Mina känslor har svalnat rejält och istället bytts ut till någon form av hat..

  Tack tack tack!

  Ha det så bra <3

  Wowww smart stark och bestämd kvinna ! Du förtjänar bättre , lycka till i framtiden ! Läste 2 ggr detta :)))

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll