Forum Provrörsbefr. / IVF - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Stressad över IVF - kommer jag bli för gammal för drömmen om två barn?

  Mån 18 jan 16:52 Läst 0 gånger Totalt 16 svar
  Visar endast inlägg av Bula2021 - Visa alla inlägg
 • Mån 18 jan 16:52 #10

  Jag har inga barn, blir 36 i år, och vi ska påbörja ivf i vår om allt ser ok ut med cellprov. Jag hade cellförändring för två år sedan och ska göra ny kontroll i år med koloskopi/biopsi. Till mig sa de då att de inte gör återkontroll tidigare än så då cellförändringar på livmoderhallstappen ändrar sig mycket långsamt (både om det går tillbaks eller blir mer). Kanske gör de snabbare på dig eftersom du gjorde ditt första prov så nyligen och vill påbörja ivf?

  Oavsett så säger jag som alla andra här uppe: oroa dig inte innan du vet. Var positiv och känn glädje istället. Det värsta som kan hända är att du varit glad i onödan och det är väldigt mycket bättre än att gå och känns oro länge (även om jag absolut kan identifiera mig med din känsla). Det kommer gå bra. Lycka till!

 • Lör 13 mar 22:33 #13 +1
  Olsson1986 skrev 2021-03-13 17:48:53 följande:

  Hej, Jag och en vän startat gruppen Bumpy på Facebook eftersom vi båda har känt oss så ensamma i vår långa kamp för att bli förälder. Jag är 34 or min kompis är 36  och vi båda (olika resor) har inte lyckats ännu men är hoppfulla.

  Tanken är att kvinnor få ta del av varandras historier och vårt främsta mål är att bryta tabun kring ofrivilligt barnlöshet. Om ni vill vore det fantastiskt om ni vill bli medlem och dela lite av er historia. Det hjälper så många när vi bryter tystnaden! Följ med oss här: www.facebook.com/groups/882725162559207


  Jag har inte så bra koll på Facebook - innebär att gruppen är privat att mina vänner inte ser att jag går med i den? Är inte svinsugen på att alla ska se om jag gör det... :)
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll