Inlägg från: Anonym (Tessa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tessa)

    Gravid och ledsen - adoption, praktiska hinder

    Det praktiska löser sig, man behöver inte ha vatten. Det finns många som inte ens har skötbord utan har en handduk och våtservetter, är det bajs överallt får man väl ta och bada barnet.

    Tycker oxå att du borde kontakta din bm och få en samtalskontakt så att du inte även får en förlossningsdepression. Å andra sidan så kan det hända att du blir totalt förälskad i ditt barn (även om det råkar vara en pojk) när han väl kommer ut. Och du kommer göra allt som dina föräldrar inte gjorde och du kommer istället bli världens bästa mamma som gör allt för ditt barn <3

  • Anonym (Tessa)
    Anonym (kullan) skrev 2021-01-17 17:51:57 följande:

    Behöver inte vatten? Hur gör man då? Man vill väl tvätta av? Har sett kompisars barn som får bajs upp på ryggen. Då måste de ju sköljas av. Och då vill man ju ha nära till kranen. Alla vi känner har skötbord i badrummet.

    Jag tror jag kommer bli precis som min mor. Hon har berättat att hon kände likadant inför barn som jag gör nu... och det gick inte bra.


    Som jag skrev, är det bajs överallt får du torka av det värsta med en våtservett och sen bada bebisen. Är det bara kiss spelar det ju ingen roll vart du byter.

    Bara för att din mamma hade dom känslorna är det inte säkert att du gör det. Försöker peppa dig bara.
Svar på tråden Gravid och ledsen - adoption, praktiska hinder