• Sun 17 Jan 2021 22:31
    178 visningar
    5 svar
    5
    178

    vet inget och mår sämre

    Hej, jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig just nu

    Jag tog kontakt med psykiatrin förra året och fick en basutredning efter ett halvår, nu är det avslutat och jag har inte haft en kontakt med psykiatrin sen dess och jag har inte fått veta vad som kommer hända härnäst. Jag skulle få en remiss men det har snart gått 2 månader och jag har inte hört något. 
    Nu börjar jag må sämre, har diagnosen BDD och tar medicin vilket hjälpte i början men nu känns det som att det inte längre har en effekt. 
    Jag har antagligen dålig sjukdomsinsikt och börjar tvivla på om den här remissen till specialistmottagningen ens kommer hjälpa.... jag vet inte vem jag ska ringa och vad exakt jag ska säga... det känns som att jag behöver få prata med någon men psykiatrin är ju så begränsad och påtryckt så jag vill inte vara i vägen, speciellt när både psykolog och sjuksköterska sagt dom är klara med mig.
    Är det ens okej för mig att ringa och störa dom? Jag har jättesvårt för att göra folk upprörda så jag vågar inte. 
    Om det är så att dom kanske glömt mig så kan jag ju påminna men jag vet inte.

    Hatar det här, en del av mig vill ringa dom och be om hjälp för att leva ett bra liv medan den andra delen inte ser någon annan lösning än döden. Den första delen håller på och tvina ut rejält också.

Svar på tråden vet inget och mår sämre