• Tue 19 Jan 2021 23:21
    1555 visningar
    15 svar
    15
    1555

    Hur får jag ut mitt vuxen barn ur huset

    Hej min äldsta son , svärdotter och barnbarn bor inne hos mig men det fungerar inte så hur får jag honom ur huset , att be eller berätta att han ska flytta är meningslöst det gör han inte , så hur ska jag göra det juridiskt korrekt?

  • Svar på tråden Hur får jag ut mitt vuxen barn ur huset
  • Tue 19 Jan 2021 23:49
    #2

    Ja det är mitt hus , orsaken dom bo hos mig är ekonomisk , jag har ingen skuld på huset så det är bara boende kostnader som vi delar på  (ca2500 kr vår) 
    Så jag fattar att han vill stanna kvar men det har hänt tillräcklig för att inte ville ha honom kvar.

  • Tue 19 Jan 2021 23:51
    #3

    OCH JA vi är allihop skriven på samma adress

  • Wed 20 Jan 2021 01:08
    #6
    Anonym (P)

     Det  handlar inte om pengar eller att jag känner mig utnyttjad , Jag hade gärna sett att det hade funkat men det gör det inte . Han blir förbannad så snart han ser mig och det går ut över alla som är närvarande .  Tack för din tid  och åsikt, jag ska ta kontakt med               Kronofogden .                                                                                           
  • Wed 20 Jan 2021 01:29
    #7
    Anonym (Trist­)
    Hej tyvärr så går det inte att snacka med honom om jag gör det så exploderar han , jag vill inte såga vad han yttra eftersom jag då få höra att jag ska blanda in polissen och det kommer inte ifrågan .  Om nån annan nämner mig så är det bara dra att helvete din jävla .... blanda dig inte in i mitt liv och det blir sagt på sånt aggressivt sätt så dom flesta som har varit med om ett utbrott gör det bara 1 gång . Båda jag och min son har AD/HD . Jag tänkte att idén med Kronofogden var bra men det fungerar inte för han vägrar inte att betala sin del av kostnader, har precis kollat up det . tack i alla fall för tid och råd
Svar på tråden Hur får jag ut mitt vuxen barn ur huset