Inlägg från: Anonym (Vänd på det) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Olika mängd intresse av sex i relationen

    Du får det att framstå som att hon har ett problem här och du säger att du vill att hon ska ändra sig men samtidigt tycka om det.

    Vänd på det. Det kanske är du som är för nyfiken och får igång på fel saker? Det kanske är du som behöver bromsa och sluta titta på porr och vara mer nyfiken på verklig intimitet och relation istället.

    Varför ska hon titta på fiktion?

    Hon kanske inte är intresserad av kallt sex utan om varmt och kärleksfullt sex?

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anders 386 skrev 2021-01-20 11:19:16 följande:

    Håller med helt. Det är en extremt vanlig att man tror att partnern prioriterar samma saker som man själv. Men vi är alla olika individer. Och enligt min ringa erfarenhet finns inte samma "intresse" för sex hos kvinnor som hos män. (Men nu pratar jag medelvärden, stora individuella skillnader finns förstås.) Javisst, nästan alla kvinnor gillar sex - men dom är inte så besatta av det som män.)


    Jag tror att fler kvinnor än män (om vi generaliserar grovt och inte på individnivå) har hjärtat med i sängkammaren i högre grad än män.

    Att sex inte handlar om att främst komma, få en att känna sig äventyrlig och snuskig utan snarare att man vill njuta och dela en intim stund med den man tycker om.

    Och det är inte fel. Så att försöka ge ske av att detta beteende är onyfiket och trist är inte schysst.

    Vi är olika som sagt och ingens sexuella preferenser är mer värd eller rätt än någon annans (om vi håller oss inom lagen).
Svar på tråden Olika mängd intresse av sex i relationen