Inlägg från: 33villbligravid |Visa alla inlägg
  • 33villbligravid

    Letrozol trots egen ÄL?

    Hej!

    Jag har i två repriser tagit letrozol trots egen ÄL för att bli gravid och det har lcykats!! Första gången på första kuren (blev tyvärr missfall), sedan blev jag spontant gravid och fick en son som idag är 2,5 år.

    Nu med syskon försökte vi 8 månader själva utan resultat. Sedan tog jag letrozol i bruk igen och blev gravid efter 3:dje kuren.

    Så jag tror absolut på letrozol trots egen ÄL!

    För mig har det märkts så att åggblåsorna växt betydligt större än utan. När varit på VUL cd 11-12 har äggblåsan varit ca 19 mm med letrozol men bara 12 mm utan, så misstänker mina ägg lossnat innan de hunnit mogna tillräckligt utan ..

    Lycka till!

  • 33villbligravid

    Jag har båda gångerna ätit dubbelkur. Första gången cd 2-5 (vilket jag aldrig hört ngn annan göra) och andra gången cd 3-7.

    Första gången fick jag ett helvetes humör. Nu andra gången kanske lite huvuvärk och sedan en ganska ordentlig ÄL-smärta, men inget annat.

    Eftersom det först gick på tredje kuren nu andra gången var jag redan färdig att ge upp. Kan ju inte 100 säga blev gravid pga av letrozol, kanske det sku ha funkat annars också. Men åtminstone kan det inte ha skadat!

Svar på tråden Letrozol trots egen ÄL?