Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Är jag hetero eller är jag bi? Hjälp mig :))

    Leostar skrev 2021-01-24 10:43:57 följande:

    Det är skillnad på kärlek och sexuell attraktion.

    Att du tänder på kvinnokroppen betyder inte att du vill vara i förhållande med en kvinna utan helt enkelt att du tänder på kvinnan/kvinnokroppen.

    I den mer öppna livsstilen är det vanligt att kvinnorna leker med varandra också utöver att vara med män men ingen av de vi träffat på har någon önskan om att leva ihop med en kvinna för det utan det är bara en härlig njutning för stunden.


    Är bisexuell.

    Jag kan inte tänka mig vara tillsammans med en kvinna långsiktigt men jag tänder på kvinnor och kan ha sex med dem. Det räcker mycket väl för att kalla sig bisexuell
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Straight bi) skrev 2021-01-24 11:30:55 följande:

    Jag har alltid tänkt att man är bi om man kan få känslor för båda könen och av den anledningen inte identifierar mig som bi eftersom jag bara attraheras sexuellt. Min poäng är att det viktigaste är att veta vad man vill och tycker om.


    Det stämmer inte..

    Bisexuell, varför heter det annars sexuell på slutet? Det handlar ju både om vilket/vilka kön man tänder på och attraheras av men även om vilket/vilka kön man får romantiska kön. Du är bi om du tänder på samma kön, även fast du nu inte skulle vilja ha ett förhållande med någon av samma kön. Det är exakt samma för mig btw och då är man bi.
Svar på tråden Är jag hetero eller är jag bi? Hjälp mig :))