Inlägg från: Anonym (Isa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Isa)

    Känner ingen lust!! Hjälp mig

    Du har fått lite bra tankar men en sak jag tänker på är att jag inte riktigt tror du bara kan vänta på att lusten kommer. Jag har inte varit med om detta så länge men tyckte när barnen var små att det gällde att komma igång även om lusten inte riktigt fanns där från början, så kom den när man var igång. Inte så att du ska göra något som inte känns bra men fråga dig vad du skulle kunna tänka dig? Börja med att runka av honom? Nästa gång kanske gnida dig lite mot hans ben under tiden. Säg att du vill försöka men att du inte kan lova att ni kommer gå hela vägen. 
    Sen allmänt komma i kontakt med din sexualitet igen. Som att till exempel onanera eller läsa erotiska noveller. Självklart ska du som sagt inte göra saker som inte känns bra men börja ta steg på vägen. Och framför allt prata om det så att du känner att du kan öppna upp så mycket du kan och ta dessa steg utan att du förväntas göra saker som är mer än du vill. Synd om du nu vill ge lillfingret men förväntas att på en gång ge hela handen.

  • Anonym (Isa)

    Ja om det är tid och ork som är problemet så får ni ju börja där. Dela på allt ansvar för barnet och hemmet. Se till att du får egen egentid och rådet att börja träna är inte så dumt. Sen planera in stunder för er tillsammans. Om t ex barnet sover en stund mitt på dagen på helgen så se till att vara utvilad då. Ta en stund själv innan den stunden och vila eller gör något du mår bra av. Planera in stunder med din man så det inte kommer i sista hand.

Svar på tråden Känner ingen lust!! Hjälp mig