Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Nätromans om man är gift?

  Sön 31 jan 19:28 Läst 7 gånger Totalt 235 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (jury) - Visa alla inlägg
 • Anonym (jury)
  Återställ
  Sön 31 jan 19:28 #9

  Natirligtvis är det otrohet att etablera ett förhållande med någon av motsatt kön som innehåller sexchatt, förtrolighet, djupa samtal etc. Att kalla det nätromans som livar upp en lite trist tillvaro, är ju bara en förskönande omskrivning.

  Man kan ju diskutera om det i själva verket är värre än ett ONS. Att det sker på avstånd så att man inte kan ses, innebär ju också att den känslomässiga effekten kan bli desto starkare. Fantasin får ju fritt spelrum, när den aldrig behöver konfronteras med någon verklighet.

 • Anonym (jury)
  Återställ
  Sön 31 jan 19:55 #17 +1
  Anonym (älskare i tanken) skrev 2021-01-31 19:35:11 följande:
   Samtidigt är den ju ofarlig på det viset att det är en fantasi som kanske inte ens vill förverkligas. 
  En fantasi är något som inte finns i verkligheten, en nätromans är ett verkligt förhållande till en verklig människa. Om man går vidare till att också fysiskt mötas i verkligheten är inte alltavgörande.

  En nätromans blir farlig när den blir en verklighetsflykt och man bygger upp en bubbla av intimitet, förtrolighet och andra stora känslor som borde man borde förbehålla sin partner. Också kallat otrohet, som varken är bättre eller sämre än andra former för otrohet.
 • Anonym (jury)
  Återställ
  Sön 31 jan 21:05 #20

  Eftersom ditt exempel i TS omfattar både åtra och sexchattande är det ju inte så mycket att diskutera, det är otrohet. En intressantare fråga vore kanske om det inte gjorde det, om det bara var dom djupa samtalen och förtroligheten det handlade om, var skulle gränsen i så fall gå? Speciellt som det är mycket lätt att ha djupa samtal med förtrolighet med en anonym vän på nätet, men betydligt svårare att ha dem med sin partner.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll