Inlägg från: Anonym (JP) |Visa alla inlägg
  • Anonym (JP)

    Nätromans om man är gift?

    För mig är det inte otrohet när det inte är fysiskt men däremot ett stort svek. Jag vet att min man skulle bli väldigt sårad om han visste. För mig handlar det mycket om bekräftelse. Vårt förhållande är ganska dött, framförallt fysiskt men han visar inte mycket känslor för mig heller längre. Jag saknar att få nån komplimang emellanåt, att få höra att han älskar mig eller att åtminstone få nån kram ibland. Och det är absolut ingen ursäkt men en förklaring.

    Jag kommer ha svårt att släppa den här andra killen. Vi har pratat i över 2 år, delar lite grann om livet men pratar mycket sex och känslor och delar bilder och filmer. Vi pratar om att träffas men jag vet inte om jag skulle våga om det väl kommer till kritan.

  • Anonym (JP)
    Småvarmt skrev 2021-07-20 15:54:40 följande:

    Jag blir glad av att läsa att några tycker det är ok med en nätromans. Jag kan också förstå till viss del dom som inte gör det. Sedan uppkommer ju problemet med att hitta någon med liknande smak och värderingar förstås. Det är ju inte helt lätt jag är 61 år och var hittar man dom som gillar det?


    Det beror väl helt på vad du själv har för krav. Vill du bara skriva och dela bilder med supersnygga tjejer i 25-årsåldern så kan det bli svårt. Vill du däremot skriva med kvinnor i ungefär din egen ålder i liknande situation så borde det inte vara supersvårt.
Svar på tråden Nätromans om man är gift?