Inlägg från: Anonym (Camilla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Camilla)

    Nätromans om man är gift?

    Inte helt oproblematiskt. Men TS och kloke Tecum skriver så bra. Det är ju, trots allt, en känslomässig otrohet. Alla känslor är inblandade. Saknaden av erotiken, stötande och blötande av vardagsbekymmer. En andningspaus och energipåfyllning. Men har det någon betydelse om ni vet vem ni skriver med eller om det är en anonym person? Hur funkar fantasin där?

    Skulle ni berättade det för er partner?

    Jag brukar tänka på microotrohet som att om du inte kan stå för det du gör inför din partner har du passerat gränsen. Sedan kan man ha olika uppgörelser och överenskommelser.

  • Anonym (Camilla)

    Alltså! Svårt att säga att småvarmt är fel ute. Förstår honom så väl. Att ha ett förtroende och kunna prata vardag mm samt den erotiska biten. Att veta att han inte bara har en som runkobjekt och ett helt harem.

  • Anonym (Camilla)

    Nu har tråden spårat ur totalt. Nu handlar det inte alls om TS problematik. Lägg inte mer börda på honom. Ni som är moralens egenpåtagna riddare kan bara vara tysta. Starta egna trådar om hur ni haft det med er otrohet och spy galla där. Ge fan i att kapa trådar med annat dravel än om vad det handlar om. Ni har inte en aning hur Småvarmt har det eller beter sig. Det är väldigt få här som stöttat honom och vill honom väl. Trots allt står han vid sin frus sida som är dödligt sjuk. Att prata om att dra handikappkortet är jävulskt lågt. Jag kan själv då dra både änke- och cancerkortet.

    Låt honom få dela vardagsbekymmer och erotiska tankar ifred!

  • Anonym (Camilla)
    Anonym (Ööö) skrev 2021-08-05 10:59:52 följande:

    Men det är ju inte Småvarmt som är TS? Förmodligen är det du som nu mailar med honom så fortsätt ni med det. För min del är det otrohet men du kanske själv vill ha det så i ditt förhållande om du har något. Han fick ju också medlidande pga att du och andra tycker han har rätt i att maila om sex med andra, det kortet funkade. Om hans fru är dödligt sjuk (vilket jag inte sett skrivet någonstans innan) så tycker jag han borde ägna tiden till annat istället för att skriva bakom ryggen. Frågar han henne kanske hon till och med tycker det är ok men har inte sett det heller. Frågan från TS är från början; Vart går gränsen för otrohet anser ni?


    Grundfrågan var var gränsen för otrohet går. Den gränsen är varken svart eller vit. Det kan finnas en gråzon. Vi kan ta upp frågan microotrohet också. Vad det är och var gränsen går. Nu har du berättat vad du anser.

    Gränserna är mellan dem det berör. Bäst är väl att de båda är överens. Som med allt annat.

    Kan bara önska dem lycka till.
Svar på tråden Nätromans om man är gift?