Inlägg från: Anonym (Enkelt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Enkelt)

    Nätromans om man är gift?

    Om man skulle kunna låta partnern läsa chattar och konversationer utan vidare är det inget problem. Om man inser att det skulle ta hus i helvete och ev krascha relationen så är det otrohet.

    Det finns säkert gränsfall där det börjar oskyldigt och man känner samhörighet och förståelse.. sen blir det intimt, man trivs ihop och märker inte hur man passerar den ena gränsen efter den andra. Utan att ha haft en tanke är man förälskad, betuttad och fantiserar om sin fina vän..

    Den som varit utsatt för den här typen av otrohet förstår hur kraftfullt sveket är, kanske värre än ett tillfälligt ligg med nån full kollega på en julfest..

  • Anonym (Enkelt)
    Småvarmt skrev 2021-07-19 07:31:16 följande:

    Jag är fullt medveten om att det alltid finns en risk med en eventuell vän på nätet. Samtidigt vet jag att det måste vara den bästa lösningen för mig just nu. Min fru är rullstolsbunden sedan många år äter mycket mediciner så att ha sex med henne vore som att ha sex med ett barn. Inget som lockar mig överhuvudtaget hon använder inte dator läsplatta alls risken att hon skulle se något av misstag är obefintlig. Jag tycker att det är ganska oskyldigt att ha en vänn på nätet för lite skönare stunder i mitt fall. Kanske någon som lever i ett äktenskap liknande mitt.


    Jag skulle troligen resonera som du ditt läge, kanske även träffa någon fysiskt om möjligt. det är fortfarande otrohet per definition oavsett om man träffas fysiskt eller virtuellt men också moraliskt försvarbart i hög grad.
Svar på tråden Nätromans om man är gift?