• Anonym (sådär­)
    Mon 9 Aug 2021 03:46
    5762 visningar
    235 svar
    235
    5762

    Nätromans om man är gift?

    Elefantmannen2 skrev 2021-08-09 00:23:26 följande:

    Jag hänvisade inte till dig som troll utan den vars utspel du försvarade. Läs igen så inser du.


    JAG har aldrig påstått att du hör ihop med något troll, det gjorde ett av trollen. 


    Vad du gör här och hur du kom hit har ju såklart ingen som helst relevans för om du trollar eller ej. En manlig kompis rekommenderade mig hit också. Ergo trollar jag aldrig?


    Vad menar du med överdrivna läggning? Du tillskriver mig egenskaper du inte har den blekaste aning om och tycker att jag ska fundera över dem? 
    Jag tycker du ska fundera på att sluta misshandla din partner istället. 


    Att hänvisa till att man är nybörjare är ingen som helst ursäkt för att ständigt använda sig av argumentationsfel. Det är samma regler som gäller vid all argumentation, på nätet eller IRL. 


    Sluta projicera trams på andra. Det om något "tyder på enormt självförakt". Och det leder garanterat till förakt externt. 


    Yada yada yada... vi vet redan att du är störd med skeva värderingar
  • Anonym (sådär­)
    Wed 11 Aug 2021 00:33
    Anonym (FYI) skrev 2021-08-10 23:49:34 följande:
    www.familjeliv.se/forum/thread/79417961-acklad-av-min-partners-exsexforflutna

    När du ändå är igång att kolla länkar Lotta kan du ju kolla denna ovan. En gammal tråd från 2019 som nyss öppnades igen med nytt inlägg.
    Elefantmannen 2 har i princip alltid retat folk med sin överlägsna, konfrontativa attityd.
    Japp, och han retar sig alltid något enormt på folk som kritiserar otrohet.
  • Anonym (sådär­)
    Wed 11 Aug 2021 00:37
    Elefantmannen2 skrev 2021-08-09 16:48:41 följande:

    Du skriver att du är nybörjare. Men ändå tycker du att du kan uttala dig om någons historik? 


    Vänligen klicka på visa endast på FYI och läs vad han skrivit i tråden. Han har inte argumenterat en enda gång på trådens ämne, men ett flertal gånger dragit in mig som person i tråden. Hans stående argument är att jag är FÖR otrohet. Han anser med andra ord att hans egen definition och upplevelse av fenomenet är den enda sanningen och om man argumenterar mot henom argumenterar man mot begreppet otrohet. Det är befängt. 


    Du tillstod att du läst vad jag skrivit och bör då enkelt se att jag aldrig någonsin propagerat för otrohet. Det är urbota larvigt att jag ens ska behöva påpeka det. 


     


    Ditt argument är ju urlöjligt, om du läst alla FYIs inlägg så måste ju även du vistats i alla trådan han varit i, mao läseroch skriver du precis lika mycket här som han gör. Den enda skillnaden är att du alltid tar otrohet i försvar och FYI gör motsatsen.

    Detta är inte första gången du försöker dig på denna fjantiga svartmålning av dina meningsmotståndare och försöka få dem att framstå som "galna" för att det skriver många inlägg...men det är alltid lika patetiskt eftersom du skriver minst lika mycket själv Tomte
  • Anonym (sådär­)
    Wed 11 Aug 2021 01:55
    Elefantmannen2 skrev 2021-08-11 01:36:24 följande:
    Och visar ytterligare en gång sin trasiga nuna under nytt nick där du håller med dig själv. Poäng för frenesi, oavsett hur missriktad den är. Utnämner dig till skevaste trollet jag stött på på runt 30 år på nätforum. Hoppas att du får adekvat hjälp!
    Japp, och du kör med ditt vanliga BS och falska argumentation och samma gamla trasiga argument som speglar ett lika trasigt inre. Inget nytt.
Svar på tråden Nätromans om man är gift?