• Tue 2 Feb 2021 12:50
    2320 visningar
    30 svar
    -1 +2
    30
    2320

    Min fru..

    Jag har en undran, är jag normal? Jag är gift sedan snart 3 år med världens finaste kvinna. Hon är sexig, snygg, fantastisk kropp. Jag älskar att se henne njuta, det är någonting som gör mig lycklig, som får igång mig. Jag vill så gärna se henne bli tagen av en annan man, eller att vi har trekant. Hon älskar att visa upp sig men hon vill inte vara med någon annan än mig. Jag är inte cuckold osv med förnedring utan vill bara se henne njuta av en annan mans lem. Själv är jag inte intresserad av att vara med en annan kvinna så handlar inte om att hon måste dela med sig av mig osv. Jag vet inte snart vad jag ska göra, det här börjar sätta sig för mycket i mitt huvud. Vi pratar ofta om det men hon vill bara vara med mig.

  • Svar på tråden Min fru..
  • Anonym (Skärp­ning)
    Tue 2 Feb 2021 12:57
    #1
    +5

    Håll det i ditt huvud och lär dig att vissa saker kan få fortsätta att vara fantasier. Man behöver inte leva ut allt som man har kommit på.

  • Anonym (Nja)
    Tue 2 Feb 2021 13:11
    #2
    +1

    Förmodligen inte normal eftersom de flesta förmodligen inte vill se sin fru ligga med någon annan, men det verkar ändå vara en hel del som har den fantasin.


    Men varför tror du att din fru kommer att njuta av att ligga med en annan man?

  • Tue 2 Feb 2021 13:17
    #3
    +1

    Var försiktig och lyssna på din fru och hennes vilja. Ta det från en man med lång erfarenhet. Chansen att det går helt fel är mycket större än att det går bra och när din fru initialt säger nej så ökar den risken mångfalt. Nej det här är ingenting du ska förverkliga det är mitt definitiva råd till dig.

  • Tue 2 Feb 2021 13:25
    #4
    -1

    Vad tråkigt att hon inte vill. Jag har haft väldigt fina upplevelser med en extra man till min tjej. Precis som du så är jag inte chuckold utan tycker bara om att se henne njuta av en till tillsammans med mig

  • Anonym (H)
    Tue 2 Feb 2021 13:35
    #5
    +1

    Alla människor har fantasier men det betyder inte att man måste förverkliga dem.Du verkar ha ett härligt fru och ett bra sexliv. Är inte det good enough?

    För i porrens värld är det enkelt och sensuellt. I verkligheten är känslor inblandade. Vad skulle hända om den andra mannen var en fantastisk älskare och hon börjar träffa honom i smyg? Om de blev kära i varandra? Om hon blir gravid med honom?

    Livet är mer komplicerat än det är på film :)

  • Tue 2 Feb 2021 13:36
    #6

    Att göra henne medveten om att hon har tillåtelse att ha sex med andra män är det enda du kan göra, att tjata gör inte saken bättre.

    Det kan ta tid för henne att smälta vad detta innebär. Har du tur så kommer hon att bli nyfiken och bli sugen på att testa. Står hon fast vid sitt initiala beslut så får du respektera det.

  • Tue 2 Feb 2021 13:42
    #7
    -1

    Vi pratade länge om det och min fru visste om det. Hon tände på fantasin men ville inte när jag frågade henne. 
    Jag lät henne vara utan att tjata, bara nämnde det i förbifarten vid dirty talk. När vi tittade på porr valde hon alltid MMF och gangbangs. 
    Sedan plötsligt när vi var ute och festade i en stor lokal var hon väldigt flirtig och det ena ledde till det andra. 
    De gick iväg och jag skulle komma efter till ett speciellt rum. Det jag fick se när jag öppnade dörren...jösses.
    Min fru med en kuk i munnen.
    Det var verkligen en dörröppnare i dubbel bemärkelse. 
    Att se sin älskades kåthet och andra som åtrår henne. Se henne från andra perspektiv än man gör själv. Som att ha första parkett till en porrfilm med sin fru i huvudrollen. 
    Efter det har vi träffat andra i olika sammanhang, Män, tjejer, par, gruppsex. Mycket för att även hon vill se mig med andra. 
    Vår kärlek är om möjligt ännu större till varandra. Med andra handlar det bara om njutning. 

  • Tue 2 Feb 2021 13:47
    #8

    För att förtydlia lite... vi har bred erfarenhet av sex offentligt, sex med åskådare som har runkat och kommit på henne, åskådare som har fingrat och smekt henne medsns vi har sex. Men det sista steget vill hon inte ta. Jag ser hur hon njuter. Och nej, tittar inte på porr och försöker få vårt sexliv att likna detta.

  • Anonym (H)
    Tue 2 Feb 2021 13:51
    #9
    Mind66 skrev 2021-02-02 13:47:48 följande:

    För att förtydlia lite... vi har bred erfarenhet av sex offentligt, sex med åskådare som har runkat och kommit på henne, åskådare som har fingrat och smekt henne medsns vi har sex. Men det sista steget vill hon inte ta. Jag ser hur hon njuter. Och nej, tittar inte på porr och försöker få vårt sexliv att likna detta.


    Fast isåfall bör du nog göra som ovanstående rekommenderar. Backa och låt intresset komma naturligt till henne utan att hon kände krav och förväntan från din sida. Då kommer det nog lossna
  • Anonym (Camil­la)
    Tue 2 Feb 2021 15:00
    #10
    +2

    Det är din fantasi och du har förmedlat den till henne. Hon vill inte. Respektera det. Snart har du säkert en ny fantasi som du vill att hon ska förverkliga. Låt det vara dina egna fantasier. Blanda inte in henne. Håller du på för mycket finns ju risken att hon går. Hon kanske känner sig otillräcklig. Vad har du vunnit då?

Svar på tråden Min fru..