Inlägg från: Oroligtjej12345678 |Visa alla inlägg
  • Oroligtjej12345678

    jag är gravid och min kille är muslim.

    jag är 17 och blev nyss gravid. min kille är snart 18år och är muslim. jag är inte så insatt i deras religon, men jag vet att dem inte får ha sex eller en flickvän. därför har han och min realtion var lite hemlig. jag har redan bokat tid för abort( jag vet att många har olika åsikter om abort men det är så det blir), men jag har inte berättat för han än för som jag har hört så kan dem bli straffade, och jag vill inte att han ska bli straffad. men jag vill inte hålla det en hemligt för jag är superkär och vi älskar varandra. 
    har ni nån koll eller bara en åsikt? behöver hjälp!!!!1

  • Svar på tråden jag är gravid och min kille är muslim.
  • Oroligtjej12345678
    Anonym (Hmm) skrev 2021-02-03 20:29:15 följande:

    Självklart ska du tala om det för din kille. Så kanske både han och du tänker på att skydda er i fortsättningen! Ni kastar ett liv helt i onödan. Så självklart ska båda få ta del utav läxan!

    Sen vet du ju inte, hans familj kanske inte är överdrivet troende. Han kanske inte mpste gifta sig med någon ifrån hemlandet så ni kanske kan behålla det trots allt. Så prata med din kille!

    O är du för ung för barn så är du för ung för att ha sex utan skydd! Borde vara straffbart sådanthär!


    tack. ska försöka hitta ett bra tillfälle att berätta för han. Mina föräldrar tycker att det är en dålig ide och det är inte ett beslut som jag får ta. men det är ju mitt beslut och mitt liv, dem har tystnadsplikt ju. behövde någon som höll med mig för en gång skull

    och bara så du vet så använde vi skydd, men jag har redan pratat med en barnmorska så på min första undersökning så ska vi fixa annat preventivmedel på direkten. ibland så räcker inte ens skydd
  • Oroligtjej12345678
    Anonym (Slösa inte din tid) skrev 2021-02-03 21:10:44 följande:

    Snälla tro inte att han kommer få va med dig för sina föräldrar. Han får leka av sig men i slutändan kommer dem inte gå med på att han gifter sig med nåt annat än en muslimsk tjej. Lyssna på nån som varit dum nog och trott på killens ord i år ut och år in. Han kommer inte orka gå emot sin familj. Snälla tro inte på hans ord att han sätter dig före sin familj det kommer aldrig hända.


    okej, men nu är det så här, jag frågade inte om din åsikt och min och hans relation, jag frågade vad ni hade för åsikt gravitet och om jag skulle berätta för han. du kanske bar ha dejtat dåliga killar. jag älskar han och kommer fan inte ge upp hoppet och göra slut för att du har haft dåliga killar. men tack för din åsikt, som jag har hört från andra hundra gånger och inte frågade om!!!
  • Oroligtjej12345678
    Jonnynilsson skrev 2021-02-04 14:18:12 följande:
    Ännu en som kastar bort sitt liv. Du kan väl höra av dig om 20 år och berätta om hur ditt liv blev.
    va? vadfan menar du med att kasta bort mitt liv? du har ingen anning hur mitt liv är eller vem ja här så sluta hålla på och antyda massa saker. 
  • Oroligtjej12345678
    Anonym (Grattis) skrev 2021-02-04 18:19:19 följande:
    Du är minderårig och gravid och har ingen koll på faderns kultur så behöver fråga på ett forum. Det säger väl allt.
    ja jag är minderårig och gravid. men tror du att jag ville detta, vi använde skydd. tror du att jag vill ljuga för mina vänner och familj, spy och gråter flera gånger per dag på grund av smärtorna i min kropp och bli sjukskriven från skolan. svaret är nej 

    jag kastar inte bort mitt liv för att fråga saker på ett forum, jag ville bara höra andras åsikter. isåfall kastar väll alla bort sitt liv för att fråga saker på ett forum 

    tack och hej!
  • Oroligtjej12345678
    Solrosen111 skrev 2021-02-05 11:55:45 följande:
    Du är kär, han har dig som ligg.
    Stackars barn.
    Tur att det tillåts abort i sverige.
    använd skydd nästa gång. Han bryr sig tydligen så lite om dig att han inte bryr sig om du blir  på tjocken.
    ett jag är kär helt korrekt, men han är också kär och det är inte bara ett ligg. jag har berättat för han och vet du vad, han är kvar. han skulle stanna med mig även vad jag valde. han älskar mig fortfarande och kommer stötta mig igenom allting. jag vet inte vad som händer sen men jag vet att han är här nu, ingen vet vad som händer i framtiden. 
    han bryr sig om mig. och snälla för hundrade gången så använda vi skydd, men kondomen kanske sprack inte vetefan jag, snälla antyd inte saker som inte är sanna. snälla alla killar är inte samma. du kan inte tro på ett kort inlägg att han inte är kär i mig 

    tack och hej!
  • Oroligtjej12345678
    QueenAmira skrev 2021-02-08 14:29:47 följande:

    LOL, ta det från en som vet, han kommer aldrig bli seriös med dig! Han ser dig bara somett ligg. Du är inte muslim, och du ligger med honom innan ni är gifta, du är en "övningstjej" med ett finare ord. Muslimska killar får ligga runt, men när de gifter sig ska bruden vara oskuld, och muslim.

    Han bryr sig inte ens illräckligt om dig för att skydda sig.

    Bara att han hållt förhållandet hemligt betyder att han aldrig kommer vara seriös med dig. (En muslims kille som verkligen bryr sig om en tjej står upp mot sina föräldrar.) Snälla, det är så tröttsamt att läsa om svenska tjejer som du. "Åh vi älskar varandra... visst visst visst w'allah"


    Håll din åsikter för dig själv är så trött på att höra sånt här. HÅLL KÄFT TACK. Du vet inte vem han är och du vet inte vem ja är, så bara sluta. Jag blir ledsen, jag orkar inte med mer skit, jag är ingen övningstjej det ska du veta. Om du inte har nå nyttigt att säga så säg det inte
Svar på tråden jag är gravid och min kille är muslim.