Inlägg från: Anonym (omoral?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (omoral?)

    Det mest omoraliska du gjort i sexväg?

    Tycker det är lite tunt med omoral här....  Jag hade lite kompisar hemma för en massa år sen. En av tjejerna var en dryg bitch, fast sexig. Ni vet typen.... Mot nattkröken gick jag ut i köket och bredde mackor till oss. Snabbrunkade och la satsen under pålägget på en macka. Gissa vem som fick den?

  • Anonym (omoral?)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-09 12:34:56 följande:

    Det enda jag själv har problem med är att jag vid en session med en man blev så till mig att jag struntade i att han använde stoppord med tanken att det skiter jag i. Ingen kul sak att hantera i efterhand. Sedan finns det nog ett ton av grejer jag gjort som andra skull klassa som tveksamt rent moraliskt. Vet till exempel inte hur många gifta män och kvinnor jag har haft sex med då jag helt enkelt inte bryr mig och frågar inte. Har flera gånger fått orgasm genom att piska andra och blir väldigt upphetsad av kniv och nållekar och har absolut inget emot rätt grov CBT. Att njuta av andras smärta är tabu för väldigt många.


    Att inte respektera stoppord är ju inte bara omoraliskt, det är fan brottsligt! BDSM med stoppord är samtycke, att inte respektera det är våldtäkt. Hade du varit man hade du fått galet med hat här. Själv nöjer jag mig med att tycka synd om den mannen som kanske aldrig mer vågar leva ut med en kvinna igen.
  • Anonym (omoral?)
    Anonym (Texas) skrev 2021-02-09 14:52:30 följande:

    Trekant med svåger och svägerska...


    Vänta nu....svåger och svägerska....är de syskon?
  • Anonym (omoral?)
    Anonym (Kan inte fatta att vi gjorde det) skrev 2021-02-09 20:48:47 följande:

    Nu många år senare kan jag inte förstå att vi vågade.

    Satt i vardagsrummet och såg på tv med min flickvän och hennes föräldrar. Då stack jag in foten under svärmors filt. Letade mig in i trosan och smekte hennes fitta med stortån.


    För helvete!! Depraverat! Men jävligt kul! Skrikandes
  • Anonym (omoral?)
    Anonym (Voff) skrev 2021-06-09 10:03:20 följande:

    Några hundar i tonåren, och skulle gärna göra om det, men är förbjudet nu för tiden, skall också nämnas att det var alltid hunden som tog initiativet och det som började med lite juckande mot benet slutade med att jag låg på alla fyra.


    Är det verkligen olagligt? Det är väl bara olagligt om det kan klassas som djurplågeri, tex om en man sätter på en tik. Blir ju liksom tvingande o kanske smärtsamt.
  • Anonym (omoral?)
    Guldnovan skrev 2021-06-09 13:27:41 följande:
    Svar ja. Tidelag.
    Vet ju att det var olagligt förr, mest på religiös grund då ungefär som att homosexualitet var olagligt. Sen togs det bort. men när blev det olagligt igen? Och inte är väl tidelag brottsrubriceringen?
  • Anonym (omoral?)

    Googlade och såg att det verkligen kallas tidelag!!! Men var går gränsen? Om en kvinna låter sig bli slickad av en hund? När det kommer till sexbrott mot människor behöver det ju inte vara penetration utan räcker med att man med ett sexuellt syfte ofredar nån. tex tafsar eller likanande. var går gränsen för sexbrott mot djur?

Svar på tråden Det mest omoraliska du gjort i sexväg?