• Anonym (V)
    Sun 7 Feb 2021 00:00
    1285 visningar
    40 svar
    40
    1285

    Hemlighålla graviditet för partner

    (Off topic:) Vad ledsen jag blir varje gång jag läser om män som pressar sin fru/partner till att göea abort. Och som sedan dessutom inte ens kan vara där som stöd och därefter på samma sätt fortsätter att strunta i att ansvara för sina spermier. Jag skulle känna mig så fruktansvärt besviken att jag inte skulle kunna fortsätta se den mannen i ögonen om dagarna i fortsättningen.

    OnT: Jag tror inte han kan begära ut journaler och jag tror inte du behöver berätta din plan för MVC. Men jag tycker det låter lite riskabelt att låtsas att du upptäcker graviditeten sent. Tänker om det skulle kunna komma fram senare på något sätt? Om han exempelvis är med vid ett senare besök på MVC, att du varit där tidigare. Men jag vet inte, han kanske inte måste vara det.

    Som någon sa kanske det bästa är att berätta och göra det klart för honom att det inte blir någon abort. Hänvisa till hur illa det blev sist och hur det påverkat dig. Han måste ju i vilket fall få veta om graviditeten någon gång och om det blir tidigare kanske han får mer tid att vänja sig vid det tänker jag?

Svar på tråden Hemlighålla graviditet för partner