Inlägg från: Citronsaft |Visa alla inlägg
  • Citronsaft

    Hemlighålla graviditet för partner

    Han tömmer sin säd i dig för atr DU tillåter det. Nu har du satt dig i en sits där du förmodligen kommer bli ensamstående. Sjukt oansvarigt när du har flera barn att tänka på.

  • Citronsaft

    Tror du på riktigt att din man vill fortsätta ert förhållande när 1. Han får ett barn han inte vill ha (han får dock skylla sig själv) 2. Du undanhållat en sådan grej för honom.

    Det där fina huset och äktenskapet kan du glömma, kommer aldrig hålla. Börjar instället planera för hur du ska leva som ensam med dina barn varannan vecka.

  • Citronsaft
    Anonym (Vågar inte berätta) skrev 2021-02-07 00:44:37 följande:

    Den tanken har jag tänkt, tro mig. Men om han tvingar mig till en till abort kommer det sluta med skilsmässa ändå. Har aldrig förlåtit honom för den förra aborten och kommer aldrig vilja se honom igen om han tvingar fram en till.

    Vill han lämna mig pga att jag behåller ett barn han varit med och skapat så får han göra det. Det blir värre för honom än mig. Jag har högre lön och kan driva runt huset på egen hand. Han kan inte ha barnen varannan vecka med mindre än att han byter jobb heller pga sina arbetstider. Jag tar 99 % av ansvaret för barn och hushåll som det är, så för mig skulle det inte bli någon större skillnad.


    Nä men då så kör på det. Bara var redo för det. Många pappor gör allt när dom separerat,allt dom påstods "inte" kunna i ett förhållande, byter jobb och ska helt plötsligt ha barnen varannan vecka. Sen på köpet får du även en styvmamma till dina barn. Så värt att tänka på.
  • Citronsaft

    Sen kan ingen tvinga dig till en abort. Du valde själva att göra den. Han kan ha påverkat dig men sålänge han inte fysiskt tog tag i dig och bar dig till mottagningen så har du själv gjort den.

    Det är väldigt mycket offerkofta här. Du är en vuxen person. Du behöver varken låta någon tömma i dig eller tvinga dig till abort. Kanske dags och inse att ni borde separera hur som helst. Er relation låter inte hälsosam

  • Citronsaft
    Anonym (Vågar inte berätta) skrev 2021-02-07 02:21:09 följande:

    Jo man kan bli tvingad. Nej, jag valde inte själv. Jag utsattes för psykiskt våld. Läs på! Du behöver inte svara mer i den här tråden. Du låter som en bitter provokatör.


    Ja det kan ha påverkat dig absolut men fortfarande kräva det fysiskt våld för att bli tvingad till en abort. Och då borde du anmält.

    Du har gjort en tråd på ett forum så då får du räkna med svar du inte gillar också.
  • Citronsaft
    Anonym (U) skrev 2021-02-07 11:58:28 följande:

    Vad baserar du på att TS får glömma det fina huset?

    Förutom dina fördomar...


    Jag baserar det på att en skilmässa kan bli riktigt smutsig och att det finns inga garantier på att just hon får behålla huset.
  • Citronsaft
    Tooja skrev 2021-02-07 09:32:58 följande:

    Med tanke på hur fruktansvärt osympatisk TS man verkar vara hade det nog i det stora hela inte varit en sådan stor loss för henne.


    Nej det tycker inte jag heller. Men det förändrar inte saken att du ska orka gå igenom en skilsmässa och ha dina 3 barn varannan vecka. Känns som TS måste ha med det i beräkningen även om hon inte tror det blir så nu. Annars kan livet komma med en stor käftsmäll. Det är nog inte så enkelt att bara bli gravid ljuga om det och leva lyckliga ihop i alla sina dar.
Svar på tråden Hemlighålla graviditet för partner