Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    Unga killar som säger att de tänder på äldre kvinnor..

    Det finns en regel om vad som anses okej, oavsett vem som är äldre eller yngre så får max skillnaden vara dubbelt minus 7 år, alltså gånger 2 minus 7 (×2-7), jag har försökt kolla om det har något med kristendomen att göra men hittar inget sånt, vet någon varifrån regeln kommer?

  • Anonym (Kille)
    Anonym (Den äldre kvinnan) skrev 2022-01-09 08:32:10 följande:

    Det där är en regel som någon matematiker formulerat på skämt, det har garanterat ingen djupare betydelse än så.

    Men den är skojig för den stämmer rätt bra med den allmänna moraliska uppfattningen om vad som är en socialt accepterad åldersskillnad, oavsett ålder. Obs bara tillämplig från lagligt tillåten ålder, sex med barn är ALDRIG ok.

    Men i det verkliga livet är det så mycket annat än åldern i siffror som spelar roll. Man kan ha jättemycket gemensamt med någon som är betydligt äldre eller yngre än man själv. Och åldern i siffror är ju det minst viktiga när det kommer till att välja en partner. Finns attraktion? Har man gemensamma intressen eller delar värderingar? Skrattar åt samma saker, har flow när man pratar? Allt det är 1000 gånger viktigare än födelseåret.

    Jag hade en bästa kompis som var 75 år när jag var 19. Hon var min granne och det fanns ingen annan jag hade så roligt tillsammans med, vi har på exakt samma nivå och hade samma knasiga humor. Sedan hade hon en ocean av spännande historier att berätta från sitt liv - jag älskade att lyssna till henne, ja hon var min förebild och jag kände mig trygg i att veta att jag inte behöver vara rädd för att bli gammal. Jag behöver bara bli som hon och ha kvar den där nyfikenheten och lusten till livet.

    Nu är jag kring 50 och jag är fortfarande young at heart. Jag är fortfarande samma person och känner känslor på samma sätt. Är lite klokare med mer erfarenhet och det är bara positivt. Kroppen börjar förfalla och det är sorgligt, men inuti är jag fortfarande ung och det kommer jag att vara när jag är 80 år också.


    En annan regel som folk tar på allvar är att inte vara med någon äldre än sina föräldrar.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Den äldre kvinnan) skrev 2022-01-10 07:54:13 följande:

    Jag kan hålla med om den, jag skulle inte vilja vara med någon som är yngre än mina barn.


    Angående förra regeln så nämnde du att barn är inte okey, vilket jag håller helt med dig om, men det funkar ändå inte på barn, exempelvis om den ena är 18 så kan den andra yngst vara 16 samt om den ena är 16 så kan den andra vara 15 eller är den ena 14 så måste den andra också vara 14, men det är bra att du ändå nämner det, får man fråga hur gammal du är?
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Kvinna 55) skrev 2022-01-14 20:17:53 följande:

    Det skulle innebära att alla äldre kvinnor är otrogna. Det stämmer inte. Många av oss är ju singlar efter 30 år som gifta. Sexuellt utsvultna kan vi vara oavsett.


    Var hittar man dessa singel kvinnor och är du en av de?
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Kvinna 55) skrev 2022-01-15 11:16:47 följande:

    De finns överallt. Jag är skild, snart 56 och har en helt annan lust nu. Kommer bevista min första sexllubb i vår. (Ja om den inte stänger igen vill säga.)


    Jag klarar inte av sånt, men däremot att vara med en kvinna i taget funkar, fast ensamma alltså inte i någon klubb.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Kille19) skrev 2022-01-16 10:19:32 följande:

    Jag är en snart 19 årig kille som ganska nyligen börjat ha sex och jag blir både kåt och fantiserar om kvinnor som är 50+


    Du är inte ensam jag är 34 år, numera även yngre kvinnor dock vuxna så klart, det verkar vara så att ju äldre man blir så spelar ålder mindre roll oavsett åt vilket håll.
Svar på tråden Unga killar som säger att de tänder på äldre kvinnor..