• Fri 12 Feb 2021 12:44
    1825 visningar
    15 svar
    15
    1825

    Gravid vecka 4+2

    Grattis! Jag är gravid 4+0 idag enligt appen preglife. Mår redan illa, mådde extremt illa förra graviditeten också. Annars de symtom som du beskriver.

    Olika appar/sidor ger mig olika datum trots att jag skriver in samma datum för sista mensen. Men 21-23 oktober.

  • Fri 12 Feb 2021 20:55
    #3

    Jag mår illa, är lite yr och lite huvudvärk. Känner svag som miiiinimensvärk ungefär i livmodern (helt normalt vad jag förstår). Känner dofter tydligare, sambons parfym luktar helt plötsligt blä. Jag brukar vara mycket känslig för hormonerna och få alla symtom och tyvärr hela tiden, typ inte illamående bara på morgonen utan dygnet runt. Haft extremt illamående med båda mina barn, sista graviditeten mådde jag illa i nio månader (kräktes 3 mån resten bara på gränsen hela tiden).

    Beklagar ditt missfall, vilken vecka fick du det i?

  • Mon 15 Feb 2021 09:10
    #5

    Oj vad otäckt med missfall. Hoppas allt går bra nu.

    Tyvärr hjälpte ingenting mot mitt illamående när det var som värst. Jag fick det man kallar extremt graviditetsillamående båda mina graviditeter. Jag kräktes 7 veckor med första och flera månader med andra, då mådde jag illa från plusdagen till förlossningsdagen. Så är rädd nu, är i v5 och mår redan illa.. vet att det kommer att vara olidligt om 2 veckor...

    Men i början när jag bara mådde lite småilla så hjälpte det att äta något innan jag reste mig upp ur sängen, kex t ex och sen äta lite och ofta.

    Min sambo vill inte ha barnet så känner mig väldigt ensam och hans blickar (och ord) säger "skyll dig själv du har ju tjatat till dig ett till barn". Det är tungt.

    Jag kommer inte ihåg men bada fick man väl göra som man vill hela graviditeten, i badkar absolut iaf. Jag badade mycket ute den sommaren jag var gravid minns jag. Det var väl nått med bubbelpool dock? Vi får googla detta :)

    Känner igen det du säger exakt! Man är extra orolig att något ska hända vid intimitet, fast man läst att nej det är ingen fara.. all denna oro!

Svar på tråden Gravid vecka 4+2