Inlägg från: Guldpäron |Visa alla inlägg
  • Guldpäron

    Blödningar i tidig graviditet

    Hej! Kan inte ni snälla dela med er av era erfarenheter av blödningar i tidig graviditet? Hur mycket har ni blödit, och har det gått bra ändå?

    Jag är bara i vecka 5, och hade sex igår. Jag kände då att min livmodertapp kändes lite öm. Direkt efter började jag blöda lite grann, och idag har det fortsatt hela dagen idag med små klarröda blödningar. Det är mycket mindre än en vanlig mens, men det fortsätter ju att komma... Är så orolig att det är missfall. Någon som varit med om liknande?

  • Svar på tråden Blödningar i tidig graviditet
  • Guldpäron

    Alltså tack för att ni skriver, det lugnar mig.

    Anonym: Vad menar du med att du blev avrådd till att ha sex, kunde det orsaka missfall? Eller var det för att slippa blöda mer?

    Det visste jag inte att man kunde få det rådet. Bokade du in vul via gynekolog eller via din mvc? Funderar på att boka in ett för att bli lugnare.

    Lillainna: Vad skönt att höra. Jag har inte ont, det molar lite över livmodern, men det har det gjort i några dagar sen innan jag fick veta att jag var gravid. Men blödningen avtar inte riktigt, så det känns svårt att vara helt lugn ändå.

  • Guldpäron

    Tack för alla svar. Tyvärr började jag blöda betydligt mer i lördags natt, och nu är jag övertygad om att jag har fått ett missfall. Så konstigt bara att det satte igång i samband med att vi hade sex, men jag antar att det var på väg att ske redan innan och att det bara utlöstes av sexet.

    Nu hoppas jag bara att blödningen går över fort så att vi kan försöka igen.

Svar på tråden Blödningar i tidig graviditet