• Sun 14 Feb 2021 13:40
    626 visningar
    8 svar
    8
    626

    Blödningar i tidig graviditet

    Guldpäron skrev 2021-02-13 20:21:52 följande:

    Alltså tack för att ni skriver, det lugnar mig.

    Anonym: Vad menar du med att du blev avrådd till att ha sex, kunde det orsaka missfall? Eller var det för att slippa blöda mer?

    Det visste jag inte att man kunde få det rådet. Bokade du in vul via gynekolog eller via din mvc? Funderar på att boka in ett för att bli lugnare.

    Lillainna: Vad skönt att höra. Jag har inte ont, det molar lite över livmodern, men det har det gjort i några dagar sen innan jag fick veta att jag var gravid. Men blödningen avtar inte riktigt, så det känns svårt att vara helt lugn ändå.


    Jag blödde till och från under min senaste graviditet mellan v.7-v.11. Vet inte vad det berodde på, kan ha vart väldigt känsliga slemhinnor.

    Jag blödde med andra barnet också, lite mer än vad jag gjorde sist. Men det var under samma veckor och där kunde läkarna se en liten blödning inne i livmodern men det utgjorde aldrig någon fara för barnet.

    Jag har även haft ett ma och då började jag få rosa flytningar i v.6 som ökade i mängd och 2 veckor efter så började jag blöda mer och mer. Det hade avstannat i v.6 och ungefär 2.5 vecka efter så kom det ut. Till skillnad från alla andra gånger så hade jag ont vid mitt ma, jag hade aldrig ont de andra gångerna som jag blödde med de andra barnen. Möjligtvis lite öm och molande men aldrig ont
Svar på tråden Blödningar i tidig graviditet