• Sun 14 Feb 2021 20:11
    87 visningar
    1 svar
    1
    87

    noll självförtroende och skäms över mitt sits

    Väldigt lång historia, var i hop med en tjej för några år sen, vi hade det bra men vi hade minimal sexliv. Man kan säga 0 på den biten, men åren gick å man levde i det då. Efter några år så kom det på tal å började sakta men säkert börja.. efter kanske 1-4 månader ( Tänk era första gång sån var känslan)  då vi var helt gröna mer eller mindre på de. dom 4 månader går sen kommer dagen, hon lämnar mig. Mitt självförtroende försvann ner i botten så långt det bara kan komma. 

    Åren rullar på när jag lever sj, träffar inte någon då man är nervös, osäker på hur man göra. så planen var att leva ensam resten av lite. Tills en dag... då träffa jag en ny som jag inte trodde, försökte hålla de på distans pga av just sänghimmel. 
    Pratat varje dag flera timmer å kommer så bra överene på allt. 
    När vi väl prata så ställde jag en fråga vad som var viktigt i ett förhållande en av dom att man ska ha sex ofta (min panik var fullständig)  hon berättat även om någon hon dragit hem från krogen 15 år tidigare osv.  Så i mitt huvude är det någon som vet vad hon vill, det är inte någon nybörjare. 

    tiden gick vi träffades å allt rulla på.. sen en dag kom dagen då det var dags.. pulsen låg i 200, nervös. Men visste att jag måste chansa om det ens ska kunna bli något men jag överlevde. Lyckades även att få henne komma 2-4 gånger. (var lite stolt) men tänkte att det säkert var fake.. det kan inte vara så. men efter flera omgångar så har jag insett att jag lyckats. 
    Men med mig sj är det allat annat än bra:(  nu till det jobbiga  extrem jobbiga
    i bland hinner jag inte ens få av mig kalsongerna innan jag är klar å skäms, å får "slänga runt" för att inte visa. å arbete mer på henne. 
    ibland lyckas man hålla igång lite längre men efter 2-5 min så börjar den slakna.
    utan att man haft en riktigt orgasm utan bara en "pre" 
     någon enstaka gång har man lyckats hålla de men då känner man tids press eller att man tar för lång tid, eller man orkar inte hålla.
    provade att ta peparat för att hålla igång, men då tar orken slut..å man kommer aldrig till mål.

    Jag vet inte vad jag ska göra, jag trodde för 2år sen att jag skulle leva sj, för att undvika ens att behöva hitta en lösning på det här. Det är jobbigt att alltid känna sig nervös att man inte kan behålla sig. Hon har även noterat det här nu vilket gör allt mkt jobbigare. Jag vill gärna se vart det kan leda till alltihop. 
    Nervös, ånges, skäms, självfötroende ja allt är så långt ner man kan komma.

    Någon som tips elelr något som kan hjälpa mig att komma ur det här.

  • Svar på tråden noll självförtroende och skäms över mitt sits
  • Anonym (Prata med henne)
    Mon 15 Feb 2021 20:13
    #1

    Men du! Denna osäkerhet du känner, är inte detta på grund av att detta inträffade utan att du hade någon som helst förhoppning att du skulle finna någon? Prata med henne & våga vara sårbar. Annars finns det alltid testokräm eller viagra ifall det verkligen krisar sig. Lycka till!

Svar på tråden noll självförtroende och skäms över mitt sits