• Litenm­enhård
    Mon 15 Feb 2021 10:06
    755 visningar
    14 svar
    14
    755

    Tycker du att familjeliv.se bör fräschas upp?

    Jag är faktiskt ganska nöjd, men jag har inte hängt här så länge. Visst skulle det kunna göras förbättringar. Sidan är rätt seg, formateringar blir helt galet ibland. Jag tycker det ska vara lättare att blocka folk och det finns så många haters på den här sidan.


    Kärlek är inget man kräver. Det är något man förtjänar.
  • Litenm­enhård
    Mon 15 Feb 2021 12:49
    #7
    Anonym (Bättre funktioner) skrev 2021-02-15 12:45:48 följande:

    Jag är nöjd med sidans grafiska utseende men hade gärna sett en snabbare sida som inte hängde sig så förbannat hela tiden och att man kunde redigera inlägg och ta bort trådar, meddelande i inkorgen man inte vill ha. Fler emoijs osv.

    Alltså samma som nu när jag loggar in men bättre funktioner! Men gärna bättre moderering på onödiga inlägg som förstår trådar, samt göra det svårare att få sina trådar anmälda (alltså högre yttrandefrihet) men krav på skribenterna att ha något att tillföra på minst ett antal tecken, meningar så att man slipper alla utfyllnadskommentarer och trådstoppare.


    Bra sagt!
    Kärlek är inget man kräver. Det är något man förtjänar.
  • Litenm­enhård
    Mon 15 Feb 2021 20:07
    #11
    flygrl skrev 2021-02-15 20:05:12 följande:

    Fräschas upp vet jag inte...layouten är helt ok imho MEN däremot behöver ju tekniken uppgraderas rejält. För FL är fan den sajt som funkar i särklass sämst av alla sajter jag besöker regelbundet. Det laggar som fan och slutar ofta i diverse felmeddelanden. Pga det är det extremt tidsödande att kolla runt i forumet och när jag ibland vill kolla några trådar i nån kort paus på jobbet slutar det ofta med att jag får ge upp. :/

    Sen så är det irriterande att man (jag!) inte kan skriva diverse tecken som tex. citattecken och att ens PM dras samman till en enda vägg av ord fast man stycke-indelat. Den obefintliga och helt godtyckliga modereringen är också ett stort problem. Fast...varför diskuterar vi det här ens? Det kommer tyvärr inte hända ett skit och sajten tycks ärligt talat lämnad att dö. Trist för jag gillar ju ändå FL...


    Bra sagt homeslice.

    Jag håller med helt. Grundidén är ju i alla fall bra, men utförandet är dåligt.
    Kärlek är inget man kräver. Det är något man förtjänar.
Svar på tråden Tycker du att familjeliv.se bör fräschas upp?