Inlägg från: Sassanach |Visa alla inlägg
  • Sassanach

    Vi som planerar syskon 2022

    Hej!

    Jag hoppar gärna in i den här tråden, dock försöker jag redan på ett syskon. Men då det kan ta tid så tänkte jag att jag hoppar in i gruppen och hoppas att jag är välkommen ändå.

    Vi har en son på 5 månader och bestämde oss ganska snabbt för att vi vill ha syskon tätt. Jag fick min första mens efter förlossningen 31/12 men har sedan dess inte haft mens. Helammar fortfarande så vet att det kan spela in. Eftersom jag inte har någon regelbunden mens än så är det ju svårt att planera och ha koll när man borde ha sex. Men vi får se helt enkelt :)

  • Sassanach
    Emmissss skrev 2021-03-05 05:52:53 följande:

    Hallå där :) Klart du ska vara med här! Säger bara wow! Vi hade aldrig vågat få så tätt eller ja orkat tror jag haha! :) Våran lilla tjej är 13.5 månad och jag bävrar fortfarande för min förlossning jag hade..

    Stort lycka till & kul att följas!!! :)


    Haha, det är många som reagerar så! Jag vet inte men jag är ganska taggad på både graviditet och förlossning. Tyckte det var så mäktigt, sen gjorde det såklart rejält ont men det var det värt. I min familj är vi ganska tajta i ålder och jag tycker det varit så kul. Såklart kommer det bli tufft!

    Jasså, hade du en tuff förlossning? :(

    Tack detsamma! Ska bli kul att följas åt!
  • Sassanach
    Emmissss skrev 2021-03-05 10:11:33 följande:

    Alla är säkert tuffa, jag var inte ett dugg nervös för den innan. Men jag sprack så invändigt, låg i över 3 timmar & syddes i gynstol. Hade blåmärken efter stolen dagen efter. Det var den värsta upplevelsen tror jag. Även om man kämpade i 17 timmar innan såklart. Tror det blev värre för jag fick en hinnsvepning. Första fasen var väääärst! Och jag tänkte bara "kan hon, kan jag!"

    Men mjaa.. det har nog satt sina spår. Tyvärr!!

    Åh, va spännande! Skönt att du känner så :)


    Då förstår jag att det satt sina spår! Lät inte alltför behagligt :( bli sydd så länge efter när man bara vill stänga igen därnere och få njuta med sin bebis.
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022