Inlägg från: Emmissss |Visa alla inlägg
  • Emmissss

    Vi som planerar syskon 2022

    Gasellen87 skrev 2021-06-16 06:18:23 följande:

    Spännande! Hoppas ni får ett plus snart! Bäst om man bara kör på utan att planera så mycket känns de som. Slipper man bli stressad och tänker inte lika mycket.

    Är ju det som är så svårt tycker jag. De rekommenderar ju vaccin efter v 12 men säger oxå att man inte ska oroa sig om man tagit vaccin innan man visste att man var gravid. Jag vet inte.. 7 veckor känns länge oxå att pausa. Är ju typ 2 försök.. så vet inte alls. Är även lite tveksam till vaccin under graviditet eftersom det är så nytt så ingen riktigt vet egentligen.


    Ja det är både spännande och lite stressande hehe. Man får helt enkelt vänta och se vad som händer. Jag håller med dig.

    Du har BIM idag? Känner du något? :) Så spännande.
  • Emmissss
    muffins88 skrev 2021-06-16 10:04:57 följande:

    Mensen kom som vanligt som en klocka på beräknad dag.. motivationen har fått sig en törn då vi ändå är ett halvår in nu. Även om vi bara räknar detta som vårt andra/tredje ?riktiga? försök så har vi legat mycket och regelbundet under alla månader sedan jag plockade ut spiralen i januari.

    Laddar nu om inför ägglossning under midsommarhelgen! Har beställt massa äl-test och också fertilitets hemtest. Kanske dumt men man blir ju så nojig.


    Fy vad tråkigt! Gick det fort för dig att plussa förra gången?

    Varnar för de där hemtesterna, vi fick jätte dåligt på dem. Sen plussade vi några månader senare, samma dag vi plussade åkte vi till apoteket och köpte på oss massor av vitaminer till sambon xD Jag hade fått en nidblödning så trodde jag fått mensen.
  • Emmissss
    Gasellen87 skrev 2021-06-17 06:32:25 följande:

    Vi fick inte till det ordentligt mer än på dag 11 så jag inväntar mensen. Den har dock inte dykt upp ännu men är ganska säker på att den kommer nu i dagarna. Hur känns det för dig nu då? När har du bim?


    Okej, typ samma som här då, vi låg dag 14 sen hade jag äl igår dag 17, sambon ville igår men jag fick lite kalla fötter. Har bim 29e så tror vi kör efter det. Men som sagt tog det ju lite tid för oss mot många andra här och då låg vi varje dag, två gånger många dagar.

    Vågar inte riktigt väcka känslan, vet hur stressade vi blev förra gången.
  • Emmissss
    Hoppas2022 skrev 2021-06-17 09:34:04 följande:

    Jag fick inga helt positiva äl test igår och har inte fått det någon av dagarna i denna cykel. Har testat med tre test om dagen igår och i förrgår. Två test dagarna innan dess. Men hade äl i natt. Äl kändes som vanligt så jag hoppas att ett ägg släppte trots att jag inte fick något positivt äl-test. Man har ju läst om flera här på fl som blivit gravida trots att äl testen inte varit positiva så jag håller hoppet uppe. Denna månad fick vi till det bra med sex så nu är det bara att vänta och hoppas :)


    Jag är en sån!! Som aldrig fått positivt på ÄL tester men alltid haft regelbunden mens! Brukar känna av min ÄL väldigt väl. Håller tummarna att det blir ett plus! :)
  • Emmissss
    Anonym (4:an) skrev 2021-06-19 20:27:43 följande:

    Hej på er.

    Jag håller på att läsa ikapp mig i tråden. Älskar stämningen här inne! Är på sida 90 typ nu :).

    Men jag tänker att jag presenterar mig själv också. Blir så sugen när jag läser om alla er som är på g :).

    Jag har tre barn sedan innan, och är så sugen på ett syskon. Min man är inte helt med på tåget än, men han börjar bli.

    Jag är 36 år och lite nervös hur det ska gå denna gång. Tidigare gånger har jag blivit gravid otroligt lätt.

    I tisdags tog jag ut min spiral och nu väntar jag bara på mensen så jag vet att kroppen har kommit igång. Sedan är (min) (hoppas snart vår)plan att vi ska börja försöka.


    Hallå där, välkommen hit! :) Vad spännande med att börja försöka. Jag är också nervös, men vi har bara ett barn sedan tidigare! :)

    Hur gamla är dina barn? :)
  • Emmissss
    Gasellen87 skrev 2021-06-21 13:29:56 följande:

    Grattis ni som plussat och håller tummarna för er som har bim i dagarna.

    Jag är på bim +6 idag men vågar inte testa. Känns så osannolikt att det skulle tagit sig på en fullbordad gång dag 11. Känns mer sannolikt att kroppen börjar strula.


    Wow, att du kan hålla dig! Klart du ska testa dig, annars får du ju aldrig veta? :)
  • Emmissss
    Gasellen87 skrev 2021-06-22 19:11:42 följande:

    Ja, har inga problem med att inte testa. Har aldrig testat innan bim eller på bim. Har alltid väntat tills minst 2 dagar efter. Jo vet.. men är liksom rädd på något vis. Har vaccin inbokat nästa vecka så innan dess måste jag iaf testa för att se om jag behöver avboka ;)

    Hur går det för dig?


    Okej! Jag ska jaga vaccintid nästa vecka. Vi har snittat typ var 5e dag så mensen kommer nog om en vecka. ;) Men sen är jag nog sugen på att börja försöka! Men inte stenhårt för som sagt det tog ju ett tag förra gången..
  • Emmissss
    mape92 skrev 2021-06-23 10:26:59 följande:

    Nu har jag börjat med ägglossningstest och det känns så spännande. Så nu väntar ligg-perioden för oss. Dock så ska vi bort över midsommar tillsammans med flera ur min sambos familj. Jag kommer ju behöva ta ÄL-test då med, men tror att det kan bli svårt att smussla med kisskopp osv där. Det finns inte toalett eller speciellt mycket utrymme att kunna smussla. Så kommer eventuellt få smita ut i skogen och ta test haha. Känns lite komiskt måste jag säga. 

    Hur går det för er andra? Känner ni nått? Hur hade ni gjort i min situation? Hoppas på att få gå in och se en del plus efter midsommar 


    Vad spännande och så mysigt med midsommar! :) Allt ni kan göra är att ligga hehe så missar ni inget iallafall ;)

    Nu har jag börjat känna mig redo, så vi kör nog på nästa cykel, lite taggad faktiskt. :)
  • Emmissss
    mape92 skrev 2021-06-23 10:46:12 följande:

    Ja det ska bli supermysigt, problemet är ju lite att det kan bli svårt att få till ett ligg när vi inte kommer kunna få till någon egentid alls och dela rum med andra. haha men får väl vara kreativa. Fick en tom ring imorse så inget positivt ännu. 


    Aaah, såklart! Då vet ni vad ni ska göra innan o efter ni åker dit iallafall :) Jag har aldrig lyckats få något annat än en tom. Men då har jag inte testat varje dag iof :)
  • Emmissss
    lottizm skrev 2021-06-23 22:14:11 följande:

    Uppdaterar listan men blir så otroligt deppig när det inte blir något så tar en paus tills det är äl-dags igen. Stort grattis till er som plussat i dagarna, hoppas på ännu fler innan månaden är slut!


    Åh vad tråkig vännen! Har det gått fort att bli gravid för dig tidigare? Verkar som majoriteten här inne blir gravida snabbt, vilket inte varit vårt fall.

    Håller tummarna att ni plussar i juli <3
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022