Inlägg från: elise1234 |Visa alla inlägg
  • elise1234

    Har jag fått missfall!?

    För 4 veckor sen fick jag ett pluss på stickan. Glada blev vi såklart, mitt andra barn.


    För ca 2 veckor sedan började jag få bruna flytningar som sedan blev till blod blandade flytningar, fick en tid för VUL där det visade sig att grav är på rätt plats, han ser en hinnsäck och gulesäck men att jag är max i v5 sa han, väldigt konstigt tyckte jag då jag borde ha varit i vecka 7+ -. Han fattade inte heller att jag hade plussat för ca 2 veckor sen (konstigt)..


    4 dagar sedan började jag blöda rikligare färskt blod, små tunna millimeters klumpar och lite lite slem som en äl flytning. Nu i 2 dagar har jag haft fruktansvärt ont i magen och ryggen, så att jag har fått stanna hemma från jobb och annat, blöder fortfarande men inte som en vanlig mens vill jag påstå, kommer bara oftast blod när jag går på toaletten, nån droppe i bindan nu som då.. Som sakt detta är min andra grav och har aldrig upplevt detta förr, är så orolig och ledsen för känns som att det är kört och att jag fått missfall...


    Vad har ni för erfarenheter av MF? Hur mycket blödde ni? Hur började det? 


    Tacksam för svar. 

  • Svar på tråden Har jag fått missfall!?
  • elise1234

    MS818, precis så började mitt missfall, eller Missed Abortion. Jag tog senast för ett par dagar sen ett vanligt grav test som visade det starkaste positiva svaret jag sett, så tror inte testen kan hjälpa eller säga nåt.

    Allt startade för 2 veckor sedan. Fostret hade dött i v5 som gissat, allt kom ut igår kväll efter en helv*tes vecka med klottblödningar och smärtor. Fick krampliknande smärtor igår och dagen innan och då visste jag vad som var på gång. Nu efter MF har jag inga smärtor alls längre och blöder ytterst lite.

    Åk in om du är orolig! Bättre så än att plågas hemma i soffan med sin oro. Vill inte oroa dig men känner igen dina "symptom".. Håller tummarna för dig!!

    Är och har varit väldigt ledsen över missfallet men nu vill vi försöka igen så fort som möjligt.

  • elise1234

    Vill passa på och fråga er som har haft MF.

    Hur länge efter MF slutade era grav symptom?

    Hur länge blödde ni? (tidigt mf)

    Har ni försökt bli gravida igen och hur länge väntade ni, hur länge tog det innan det lyckades igen?

    Är så ny och omedveten om allt med MF, känns som att INGEN pratar om det och att man får ytterst lite information.. ????

Svar på tråden Har jag fått missfall!?