Inlägg från: LillaTjockaBertil |Visa alla inlägg
  • LillaTjockaBertil

    Sex och dölja sina självskadeärr?

    Anonym (Ärrad.) skrev 2021-02-18 18:51:33 följande:

    Har inte självskadat på 5 år, men ärren sitter fortfarande där. Lite på överarmarna, men värst på underarmarna. De är väldigt tydliga. De allra flesta är små streck efter självskada, sådana har jag hundratals av, men även ett par större efter värre än så.

    Nu är jag inte så mycket  ute efter att diskutera varför jag gjorde sådär i tråden... utan mer hur jag skall göra med dem med min dejt/pojkvän (vet inte riktigt vart vi står ännu men förhoppningsvis en dag make).

    Jag har tröjor som döljer dem bra, korta tunna "halvstretch koftor" typ som sitter åt runt armarna så att de inte glider upp. Man brukar ha något under såna, ett linne typ...men jag kör såna och BH. För det går att ta av mig nedtill knäppa upp koftan, ta av sig BHn och liksom visa mig naken för honom med brösten ute fast med koftan på över axlar och armar. När vi har sex gör jag så. Vill inte att han skall se mina ärr ännu...vet inte hur han kommer reagera på dem. Men vet inte hur länge jag kan dölja dem eller om han skall reagera och tycka det är konstigt?

    Jag sover ofta över hos honom, jag smyger in på dass och byter om och så sover jag i en långärmad pyjamasskjorta fast naken nedtill så att han vad jag tror distraheras från att tänka på det? Som Donald Duck typ.

    Svårt med att duscha ihop när han vill det så lockar jag honom ur duschen så vi kan ha sex med koftan eller pyjamaströjan på utanför duschen och så duschar jag själv sedan.

    Har någon haft samma problem? Om du var jag hur hade du döljt ärren?    


    Om ni ska kunna ta nästa steg i ert förhållande måste du berätta en del av sanningen för honom. Förhoppningsvis försöker han inte pusha mer om du berättar att du haft ett självskadebeteende men att du tycker det är obehagligt eller smärtsamt att prata om.
  • LillaTjockaBertil
    Anonym (Ärrad.) skrev 2021-02-18 19:39:19 följande:

    Jag vill givetvis kunna berätta allt, men jag vill verkligen inte skrämma iväg honom. Jag vet inte om jag gör det. Hur stor del? Självskadebeteendet? De som är mer än rispor? Hävda att de också är från självskaderispande? (De är de inte, de små är "jag hatar mig själv" de stora är "jag vill dö")


    Jag tänker att det är helt upp till dig hur mycket du känner att du kan dela med dig av just nu. Jag tror att det viktiga är att du inte ljuger utan att du håller dig till sanningen även om du bara berättar en bråkdel. Att ljuga om ärren eller för den delen om varför du inte vill visa armarna tror jag kommer skada hans tillit till dig den dagen du sen väljer att berätta sanningen.
Svar på tråden Sex och dölja sina självskadeärr?