• Thu 18 Feb 2021 19:11
    1505 visningar
    23 svar
    23
    1505

    Sex och dölja sina självskadeärr?

    Vad bra att du slutat med självskadorna.

    Jag har dejtat några med ärr. När man ser dem för första gången så blir man lite ställd. Men det är ganska lätt att märka om personen ifråga vill prata om saken eller inte.
    I mitt fall har jag inte dömt personerna på något vis, alla har ju en historia liksom.

    Blir dejtandet seriöst så tycker i alla fall jag att det är rimligt att diskutera sitt förflutna, särskilt om det är så allvarliga saker som självskadebeteenden och liknande. Vill du vänta med att prata om din ärr är det helt ok, men du ska inte behöva skämmas för dem. Du borde bli älskad för den du är och inte ogillad för den du en gång varit.

  • Thu 18 Feb 2021 20:15
    #7

    Om du litar på honom och känner dig trygg så tycker jag att det vore på sin plats att berätta.
    Det är nog inte helt otroligt att han redan anar någon om du konstant väljer att dölja vissa kroppsdelar.
    Gillar han dig accepterar han dina ärr.

  • Thu 18 Feb 2021 20:52
    #9
    Anonym (Ärrad.) skrev 2021-02-18 20:42:22 följande:
    Jag känner mig trygg och tror att jag kan lita på honom. Men jag vet inte ännu. Vill verkligen inte skrämma bort det bästa som hänt mig på ja...ever. Jag tänker att han blir distraherad av annat tex. att jag gör som Donald Duck i pyjamas. Bar nedtill då borde väl fokus dras dit att jag är naken nedtill och inte till pyjamaströjan?  
    Jag själv skulle absolut ha funderat om jag träffade en tjej som aldrig visade armarna. Men jag skulle heller inte döma henne för att hon inte vågar visa vissa delar av sin kropp. Tyckte jag om henne skulle det få ta den tid det tar, oavsett vilken issue hon hade.
    Så har du träffat rätt kille så tror jag inte att det spelar så stor roll om du väntar eller inte. Gillar han dig så gillar han dig :)
  • Fri 19 Feb 2021 16:43
    #20
    Anonym (Ärrad.) skrev 2021-02-18 21:40:58 följande:
    Hur mycket tittar du på armarna under sex? Det är en ärlig fråga för jag vet inte. Jag väljer just såna tröjor, fast i vanliga fall med linne under för att magen och svanken är bara annars. Nu kan jag inte ha linne under pga att det skulle krångla...så nu ser jag ut som någon som väldigt gärna vill visa magen och svanken hela tiden. Men de går att knäppa upp och ta av sig BH:n (axelbandslös eller med runt nacken istället för runt axlarna) utan att ta av sig tröjan. Har jag med axelband så ursäktar jag mig och säger att jag skall på toa, tar av mig Bh:n där och kommer ut med brösten bara (och tröjan på fast uppknäppt.)

    Hade du märkt en sådan sak?

     
    Jag har märkt det mesta som tjejer har försökt att dölja genom åren. Men det enda jag har tänkt är att de döljer något som är jobbigt för dem och därför låtit dem få den de behövt för att kunna berätta.
    Jag skulle aldrig få för mig att pusha någon till en situation som är obekväm. Särskilt inte med en person jag ser en framtid med.
  • Tue 23 Feb 2021 20:03
    #23
    +1
    Anonym (Ärrad.) skrev 2021-02-23 16:16:19 följande:

    Update: Gick oväntat bra att visa dem. Han var väldigt förstående. Men jag tror jag kör på tröja ändå för det mesta, jag kunde visa dem men jag är inte bekväm med dem ändå och jag börjar gilla att vara klädd som Donald Duck... 


    Nalle Puh-klädsel ;)

    Vad bra att han var förstående. Då slipper han grubbla över eventuellt udda beteenden som han kanske märker.
    Visa dig på det vis du känner dig bekväm, påklädd som du vill. Självkänslan ändras med åren, så även din syn på dig själv. Så länge det känns rätt så tror jag att du gör det rätta!
Svar på tråden Sex och dölja sina självskadeärr?