Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Tom livmoder vecka 8?

    Ledsen men du har inte så mycket att oroa dig för, om man säger så, för du är inte gravid längre. Det finns inget annat svar, tyvärr, så det finns inget att fundera på om det är si eller så. Tom livmoder, avstannad graviditet, ingenting som syns. Det betyder bara en enda sak. Tyvärr.

    Blodprovet är antagligen för att mäta dina hcg-nivåer och se om det går neråt, eller för att kolla om nåt annat är fel på dig.

  • Anonym (Anonym)
    Hannis9397 skrev 2021-02-18 20:41:54 följande:

    Nej precis, förstår att det är helt kört. Kan det vara utomkvedshavandeskap? Varför hittade man ej detta i äggledaren? Tog nytt test nyss och fick 3+ på clearblue...


    3+ behöver inte betyda nånting egentligen, du har så klart fortfarande rätt höga nivåer av hcg i blodet. 3+ kan lika gärna innebära nivåer som motsvarar vecka 5 eller lite senare, alltså väldigt lågt.

    Jag tror inte det är utomkveds, då borde man ha sett det på UL.

    Har du inte haft några blödningar alls hittills så du kan ha blött ut fostret utan att märka? Hade du moderkaka? Du kan ju haft en s.k. ofostrig graviditet. Om du inte hade moderkaka eller nånting annat i kroppen så kan du ha hormonproblem däremot.
Svar på tråden Tom livmoder vecka 8?