• Anonym (Lizzie)

    Bjöd honom på middag ikväll som han ratade..

    Gör man såhär?

    Pojkvän sen 4 månader tillbaka, kom till mig ikväll. Jag har fixat och donat. Bjöd på en mustig fisksoppa med räkor i (alla mina vänner älskar den). Han dyker upp, vrålhungrig för han har visst tränat på gym innan och typ ätit kass lunch.

    Han hällde i sig soppan ganska snabbt och undrar när maten kommer? Jag sa att detta var maten (hade en stor kastrull) men jag har tilltugg och snacks etc. Han blev besviken, säger att soppa är förätt och ingen huvudrätt. Börjar rota i skafferiet och rostar mackor.. så där sitter jag och äter soppa med vin medan han har ätit upp och krasar mackor..

    Jag förstår ju att han är hungrig om han tränat! (Visste inte) men blev ledsen över bemötandet när jag lagt ner tid och köpt fina ingredienser och så...

    Vet inte hur jag ska känna för detta.. hur hade ni känt?

  • Svar på tråden Bjöd honom på middag ikväll som han ratade..
  • Steven01
    Anonym (Lizzie) skrev 2021-02-19 23:16:07 följande:
    Fisk,räkor,rotfrukter,ärtor
    Fortfarande inte mat även om du skriver det flera gånger.
  • Anonym (-)

    Grattis TS du är ihop med en socialt handikappad kille

    Det är upp till dig om du vill fortsätta vara det

  • Anonym (-)
    Steven01 skrev 2021-02-20 11:38:37 följande:
    Fortfarande inte mat även om du skriver det flera gånger.
    Du blandar ihop din egen åsikt med vad andra kanske anser,så  fortfarande inte fakta eller någon slags sanning
  • mari123

    Nja han "ratade" väl inte din soppa? Han slevade ju i sig? men han blev inte mätt! En vuxen karl som tränar måste ju ha mat som mättar! MEN han borde ju kunnat hålla god min kanske?

  • Steven01
    Anonym (-) skrev 2021-02-20 11:44:53 följande:
    Du blandar ihop din egen åsikt med vad andra kanske anser,så  fortfarande inte fakta eller någon slags sanning
    Ok, blev middagen helt lyckad då?
  • nihka

    Fruktansvärt oförskämt beteende. Man tackar för det man blir bjuden på och sitter inte och slevar i sig före. 

    Klart man kan bli mätt på en mustig soppa. Man äter bara tillräckligt mycket tillsammans med bröd. Det var väl mackor han åt efteråt - alltså bröd.

  • Anonym (-)
    Steven01 skrev 2021-02-20 11:49:30 följande:
    Ok, blev middagen helt lyckad då?
    Fast nu kom du ju med ett påståenden angående om fisk mm är mat eller inte vilket var det jag svarade på eller hur?

    Att middagen inte blev lyckad står klart, sen om det beror på att TS misslyckats i att laga något som båda tycker är gott(det är lika dumt av henne att hänvisa till vad hennes vänner råkar tycka om det innebär ju inte att alla tycker så) eller pga av att hennes kille är socialt handikappad och inte kan uppföra sig.
    Att han struntat i att äta lunch är enbart hans fel och man borde unna klara av att uppföra sig socialt, han hade kunnat tacka för maten och framför allt ansträngningen.


  • Anonym (Olika)

    Soppa med bröd till är en helt ok lunch, är det avsett till middag så räknas soppa som förrätt MEN oavsett så "vräker " man inte i sig en förrätt utan man äter den i " lagom " takt så man kan njuta av smaken !! Att " vräka i sig" maten är bara ok om man har jättebråttom någonstans ! Att han förväntade sig " riktig" mat ( många anser av någon anledning att soppa inte är " riktig mat 🙄) är inte så konstigt MEN det ursäktar inte att han häller i sig maten och som jag uppfattar det frågar efter " den riktiga " maten medans Ts fortfarande sitter och äter sin portion soppa i " normal -njuta av maten-takt" DET beteendet är INTE ok!!! Sedan Ts ...du skriver att du äter dig " nöjd" inte " mätt"... När man är " nöjd" då ÄR man " lagom mätt" Sen kan man äta sig " proppmätt" /" övermätt" " moffa" bara för att något är gott men då äter man Mer än man behöver för att bli mätt och det är inte bra för någon...det är då kläderna börjar krympa i garderoben

  • Anonym (kvinna)

    Jag tycker det är överdrivet att döma killen totalt efter ett tillfälle där han var jättehungrig, att det skulle få förstöra förhållandet helt. Många har blivit lite korkade av hunger. Att sleva i sig kanske är hans normala takt med soppa och speciellt när han trodde att någon annat mer mättande för honom fanns på andra sidan. Jag äter soppa långsamt men det är mer för att det är svintråkigt att skeda upp soppa. Hur gott det än är.

  • Anonym (Tyu)

    Så många totalt socialt inkompetenta människor som svarat i tråden ( inte alla). Jag hoppas att du inte lyssnar på dem.

    Din kille bar sig ohyfsat åt.Punkt.

    Han bör be om ursäkt .

Svar på tråden Bjöd honom på middag ikväll som han ratade..