• Tage Tyrann
    Fri 26 Feb 2021 12:31
    2069 visningar
    55 svar
    55
    2069

    Arbete som Telefonförsäljare. Avskyr det!

    Respekterar inte såna som arbetar med det jobbet. Utnyttja gamla människor som inte kan säga nej. Fy fan. Säg upp dig. Äckligt.

  • Tage Tyrann
    Fri 26 Feb 2021 13:10
    #26
    Lurkis skrev 2021-02-26 12:56:10 följande:
    Det finns såna säljare ja, men de är långt ifrån alla & sådana säljare är knappast toppsäljare. Jag hjälpte faktiskt människor för att jag kunde kommunicera & förstod lånemarknaden. Detta ledde till att jag hade kunder som ringde mig återkommande för att få råd & hjälp. Vilket jag självklart bidrog med. Fulsälj ses ner på, av säljare också. Kom inte med svepande floskler, finns många bra godhjärtade säljare också.
    Snack. Dom får provision för att sälja, det tar inte länge innan de "godhjärtade" föräljarna du talar om har konverterat till riktiga svin.

    Telefonmarketing bör förbjudas i lag, det är där svindlarna håller till. Det borde vara så att det är olagligt med telemarketing såvida kunden inte personligen har godkännt det. Det borde finnas ett register där man kan gå in och registrera sig om man tillåter telefonförsäljare. Att ringa såna som inte tillåter det skulle vara straffbart. 

    Varför skulle man lyssna på telefonföräljare, dom erbjuder ju bara ren skit? Har man en bra och konkurrenskraftig produkt behöver man inte ringa runt och truga ut den utan den säljer sig själv. 
Svar på tråden Arbete som Telefonförsäljare. Avskyr det!