Inlägg från: Anonym (Medborgare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Medborgare)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Ni måste vara trygga i er relation om ni tänker göra slag i saken och det ska bli lyckat. Har varit bull några gånger och vet hur viktigt det är. Det får inte bli någon svartsjuka. Meningen är inte att er relation ska krascha utan att den ska bli tightare.

  • Anonym (Medborgare)
    Intressant tråd det här. Finns en parallell tråd, men jag skriver detta här också.

    Någon mer som har varit med om att vara den extra mannen? Det vore intressant att höra era synpunkter och vilka erfarenheter ni har. Det ska ju vara givande för alla tre om det ska funka.
  • Anonym (Medborgare)
    Tobben skrev 2021-12-16 17:06:39 följande:
    Jag har varit den andre mannen både där det rört sig om trekanter och där mannen bara varit åskådare eller lyssnat från rummet bredvid.
    Ja, samma här. Vilket har du föredragit. Jag har gillat det bäst när mannen varit åskådare. Det blir en upphetsande situation för alla tre.
  • Anonym (Medborgare)
    Tobben skrev 2021-12-16 18:00:31 följande:
    Jag har uppskattat variationen.

    Ibland är det hett att få göra en klassisk dubbelmacka och se hur en tjej totalt ger sig hän i att bli omhändertagen i alla hål.

    Andra gånger har det varit en härligt att få besök av ett par där jag får ta med mig frun till sängen och använda henne ordentligt och oskyddat samtidigt som mannen suttit bredvid och bara tittat.

    Att ha olika par till olika upplägg är det bästa.
    Ok. Jag håller mig till ett par för tillfället.
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män