Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Nu är frågan ställd till andra kvinnor men jag tycker diskussion är intressant. Jag är en sådan man som skulle vilja att min blivande fru och sambo sedan 15 år tillbaka ligger med andra. Det är en kärleksförklaring även om det är svårt att förstå för vissa. Vi är trygga i detta men jag ser det som att 1 jag går igång och fantiserar om detta och 2 att hon får extra bekräftelse och njutning och att få vara med om ett (eller flera) roliga och härliga erfarenheter som förhoppningvis ger henne både erfarenhet och ännu bättre självbild av att vara åtråvärd av flera personer.

    Sen, innan vi gjort eller går vidare med detta så tänker jag att vi måste diskutera hur, vad och när. Hon kommer såklart ha beslutsrätt vem hon vill gå till sängs med men att jag ändå får vara med i diskussionen.

    Vi har pratat lite löst om detta och hon säger själv att det lockar eller att hon fantiserat om det och att det känns lättare nu när våra barn blivit äldre och man inte behöver ha lika mycket basservice hemma. Rättare sagt så nämnde hon att från nu och framåt skulle det vara mycket lättare att göra något sådant än för tidigare. Så tanken nu finns i hennes huvud och jag är försiktigt positiv. Vi är 37 och 39 år idag.

  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-21 17:08:09 följande:

    Tack för ditt inlägg. Det känns som du och min man står varandra nära, i hur ni ser på detta. Det är väl detta som min man har sagt till mig också, att det är en kärleksakt, från honom till mig, att jag njuter med andra män. Det är inte helt lätt att få in det i huvudet även om han säger det. Håller även med om att det borde vara ett sätt för mig att få bekräftelse på att jag är en attraktiv person, som borde ge en mer positiv självbild, och i förlängningen bättre självkänsla. Mot detta synsättet står ju dock alla andra saker som t ex: social acceptans i samhället, förväntningar från föräldrar och vänner, uppfostran. Allt detta säger ju att man ska leva ett familjeliv, med en partner, och inget annat. 


    Ja, vi är kanske några flera som har samma syn på detta och även fantiserar om att våra älskade får ha ett litet äventyr.

    Diskussionen om förväntningar och acceptans har vi också haft, min sambo tyckte väl att även om det är det ?normala? att man är monogam och har en partner så behöver det inte betyda att det är fel att göra något annat så länge alla parter är med på det och det håller jag med om till 100%.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Kvinna också) skrev 2021-02-21 18:00:38 följande:

    Det som jag tycker är intressant är att jag inte hade haft en tanke på allt detta tidigare, hade någon sagt några år tidigare att jag skulle gått på swingersklubb hade jag sagt att det är 0% chans att det kommer hända.

    Jag kände från första början att jag mest gjorde detta för att ställa upp för min man, jag tänkte att sex med en annan man kommer nog varken vara bra eller dåligt, det blir liksom en mekanisk aktivitet jag kan genomföra om det nu är hans största fantasi.

    Jag blev själv väldigt förvånad över hur spännande och upphetsande jag tyckte det var första gången, och det var inte förens vi faktiskt träffades på hotellrummet som jag fick dom känslorna. Det var lite ?oh wow vänta här?-känsla, det här med att bara ha fysisk attraktion och helt annan typ av sex än vad man är van att ha, allt kändes nytt, konstigt och väldigt spännande.

    Sen har det fortsatt, jag har vågat mer och mer och har insett att det är väldigt spännande att prova på och utmana mig själv. Alla är vi olika men jag har verkligen lärt mig att jag måste våga prova på för att lära mig vad jag tycker om, att det finns så mycket att utforska.


    Hur lång tid tog det mellan att det var 0% chans att du skulle vara med någon annan tills att tanken ändrats till ?kanske skulle testa? och tills att du tog steget och testade? Är det en period på flera år eller..?
  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-22 11:10:44 följande:

    Vad jag förstår när vi fantiserar så tänder min man inte bara på ATT jag är med någon annan man, utan även VAD jag skulle göra. Det verkar vara en stor turn-on, för honom, att jag skulle göra saker med någon annan, som jag ej gjort med honom.


    Så har jag också tänkt och fantiserat om, dvs att någon annan man får göra något med henne som jag inte får och som hon också berättar för mig efteråt. Jag fantiserar ibland om det och tycker det är väldigt tändande men det är också något jag är lite tvekande inför då det skulle vara en så intimt grej och att hon sedan nekar mig att få uppleva samma sak tillsammans med henne. Så, jag tvekar om just den delen även om jag tycker att tanken kittlar på att han skulle få göra något med ?min? fru som jag inte får!

    Jag har väl egentligen mer funderat på vad han och hon får göra vid en träff men samtidigt så är det hon som har äganderätt i den frågan. Sex utan kyssar och hångel tycker jag känns konstigt så att de skulle kyssas är något som är helt okej för mig, lika så att hon skulle vilja ha A6 så är detta okej för min del. Sen skulle det kunna vara tvärtom att hon vill göra något bara med mig och att det blir vår ensak och det är också något som skulle vara helt okej för mig. Faktiskt något fint!
  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-22 16:58:34 följande:

    Jag tänker nog lite samma som dig avseende t ex kyssar. Jag har förstått att åsikterna går väldigt mycket isär om just kyssar, men om jag någonsin skulle göra detta att vara med andra män, så känns det som det inte kan vara sex utan t ex kyssar. För att det skulle ge mig något, så måste det finnas känslor i botten. Närhet, smek, kyssar, för att sedan utveckla sig till andra handlingar


    Precis, bara för att man kysser en annan person betyder det inte att man kommer lämna sin partner. I vart fall inte om man även ligger med personen och detta är något man kommit överens om innan.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-23 15:38:36 följande:

    Slampigt? Vad är det egentligen? Nej, jag skulle heller inte vilja kallas slampa. Samtidigt vet jag vad min man skulle säga. Han skulle se det som en komplimang, om hans fru blev kallad slampa *ler*. För vissa är det väl själva definitionen på slampa, att ha sex med olika män, ibland samtidigt..


    Jag ler när jag läser detta för jag känner igen mig i hur du beskriver din man, inte bara här utan även i andra inlägg. Vi verkar ha lika eller samma syn på detta.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-24 06:34:54 följande:

    Ja, det finns tydligen fler än min man, som har dessa galna tankar..... Nej, jag ska inte säga så, men som kvinna så är det inte helt lätt att förstå alla tankar. Som sagt så tänder jag, när vi fantiserar om det, men att ta nästa steg är ett stort steg. Att bli en slampa, kanske inte var det jag önskade att bli, när jag var yngre *ler*. Samtidigt, så har jag lärt mig att det är mycket annat i människans sinne och sexualitet, som jag har omvärderat under åren.


    Just ordet slampa som jag också tycker har en lite negativ klang kan du byta ut mot hotwife så låter det inte så hårt men betyder typ samma. Nej jag förstår att det är svårt att ta in att ens partner har dessa tankar men hjärnan är komplex och något man inte kan styra över alla gånger. För mig har det kommit med åldern, när jag var yngre var det otänkbart att någon skulle få ligga med min tjej och nu, 20 år senare så vill jag att det ska hända. Konstig!
  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-24 07:56:20 följande:

    Ja, du och min man verkar vara lika.....

    Känns som du och din sambo har en väldigt bra relation.

    Hur ser din och din sambos relation ut för övrigt? Kan inte hjälpa att jag är lite nyfiken på hur andra har det. Hade ni jämförbara sexuella erfarenheter, när ni träffades? Hur klär hon sig? Brukar du kommentera hennes klädsel och hur hon tar hand om sin kropp? Har ni ett sexliv, som är mer vanilj, eller kryddar ni det på olika sätt (förutom tankarna på att hon är en hotwife)? Jag får känslan av att du vill vara med och styra en hel del av vad som skulle hända mellan din fru och andra män. Hur skulle det kännas om den andra mannen får henne att göra saker, som du inte trodde hon var kapabel att njuta av?




    Vi har en bra relation och sexuellt har vi närmat oss varandra eftersom vi varit tillsammans så länge. Innan vi träffades hade hon varit med två personer och jag kanske 10, inga stora siffror men med ett övertag för min sida. Hon jobbar som fastighetsmäklare och har typ kostym på sig och är väldigt fint klädd om jag säger som så, jag brukar väl i ärlighetens namn inte kommentera hennes klädsel så ofta men hon brukar få en kommentar när jag ser henne i trosor och behå. Hon är liten och nätt i kroppen och jag tror inte hon skulle ha problem att hitta någon som skulle vilja ha sex med henne.

    Vi har ett aktivt sexliv och är kanske lite mera än vanilj och vi försöker variera hur vi har sex från penetrerande till ibland bara smeksex eller att hon får onanera inför mig. Hon är lite undergiven och vill bli tillsagd att göra saker och hon gillar att tillfredsställa. När det kommer till att jag vill vara med och styra så vet jag inte, jag ser mig snarare som spindeln i nätet som skulle göra detta möjligt men att hon har den fulla beslutsrätten.

    Din sista fråga är svår men eftersom jag går igång på, och gillar när hon njuter så skulle jag ändå se det som en positiv sak. Jag hörde på en podd häromdagen (alla våra..) om en kvinna som hade en älskare och som alltid fick fontänorgasm med sin älskare men inte med sin partner. Skulle det vara så, och att hon alltid vill ha detta även med mig utan att vi lyckas så är det såklart tråkigt men samtidigt kul för henne att hon får det med honom. Det är typ sådant jag vill att hon ska få uppleva genom att vara med andra. Både få bekräftelse och erfarenhet och såklart en ny upplevelse som innefattar njutning.

    Detta är ingen reklam men det finns en blogg som heter Liwslust om ett par som har samma inställning till sex som vissa av oss. Jag rekommenderar att kolla upp den, Liw, som skriver är väldigt öppen i hur de tänker och vad som händer på deras träffar och vardag. Man får lite uppslag och igenkänning när man läser.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-25 08:51:39 följande:

    Jag litar inte riktigt på mig själv, att jag inte skulle vilja passera gränser, som jag inte vill passera med min man. Detta skulle faktiskt kunna hända din fru också, beroende på vad det är för man hon skulle träffa. Hur ser du på att saker skulle kunna hända inom detta området? Är du Ok med det? 


    Alltså lite beroende på vad det skulle vara för gränser eller område så har jag ju vissa tankar om detta såklart.

    Det kanske är saker som jag inte kan ge henne och då tror jag, i vart fall långtgående att jag skulle vara okej med det men jag skulle vilja ha någon form av veto i frågan. Nu tror jag inte att hon skulle gå långt utanför de områden eller gränser som vi har men precis som du skriver så är det en bedömning från fall till fall. I stundens hetta och då hon är undergiven och gillar att tillfredsställa så skulle det kunna vara så att hon går längre med någon annan än hon gjort med mig. Jag tror att om vi börjar med detta, och att hon ligger med andra, så tror jag vi kommer börja med en trekant eller i vart fall att jag är med på ett hörn. Mest för att hon ska känna sig trygg i mötet. Jag tänker att vi kommer prata och sätta någon form av regler eller förhållningssätt innan ett ev möte.
  • Anonym (Man)

    Och med det sagt så vill jag även förtydliga att det är jag som är drivande i detta eller i vart fall fort det på tal eftersom det är något jag går igång på så kan jag inte heller styra helt hur en träff skulle kunna se eller vad de skulle göra eftersom jag samtidigt säger att det är acceptabelt att hon är med andra.

    Då får jag också ta konsekvensen om hon faller för frestelsen att göra något med någon annan och som hon inte gör eller gjort tillsammans med mig tänker jag. Men att vi innan detta ska ha pratat och att vi ser på ett gemensamt plan vad vi vill ha ut av detta.

    Hur tänker du Nyfiken? Vad är det du inte litar på dig själv att du inte kommer göra och som du inte gör med din man idag? Eller är det i stundens hetta något sådant skulle kunna komma av sig själv?

    Hur ser din man på detta? *nyfiken*

Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män