• Anonym (.)
    Sun 21 Feb 2021 19:06
    7272 visningar
    59 svar
    +2
    59
    7272

    min sambo är sexmissbrukare

    Han eftersöker en viss typ av kvinnokropp/sex som du inte kan erbjuda.

  • Anonym (.)
    Sun 21 Feb 2021 19:22
    #7
    Anonym (frustrerad) skrev 2021-02-21 19:09:57 följande:
    Åh vad jag känner igen mig i det du skriver. jag har påpekat för honom att när det kommer till sex är det bara fokus på honom. Vad hände med mig och min njutning? Och som du även skriver så har min lust, eller nej inte min lust men typ att jag har slutat tänka över att jag ska få komma eller njuta av sexet för det blir bara att han kommer och sen är det färdigt. Passionen jag hade i mig förut är som bortblåst och man är mer likgiltig typ.
    Och det där med att sitta uppe när man själv går och lägger sig eller står i duschen och sitter på toaletten längre än normalt. 
    Ta mig rätt nu, men det är "skönt" att höra att man inte är ensam. 
    Det du skriver förstärker bara teorin om att han föredrar en typ av porr som du inte kan/vill erbjuda. Det bästa är att lämna honom. Sadistiska män kan leva i det tysta. 
  • Anonym (.)
    Sun 21 Feb 2021 19:41
    #9
    Anonym (androcur) skrev 2021-02-21 19:37:12 följande:

    Det där stämmer inte. Om han hade en sån tjej skulle han ändå fortsätta. jag har själv varit grav porrmissbrukare, dock inte chattat eller vänstrat, men det är bara olika grader av skiten. hade sönder flera fina förhållanden och kostade mig oxo jobbet. Kapitulerade till slut o sökte hjälp. Går i terapi i kombination med att jag tar Androcur. Det sänker testosteronet som är sexdrivande och funkar 100. Fördelen är att man inte saknar porren o sexet eller vad det nu är, för själva drivet att vilja är borta. med rätt dos kan man efter ett tag återgå försiktigt och ändå ha normal sexdrift. men det handlar om avvänjning. När man missbrukat väldigt länge ökar acceptansen i belöningssystemet och man kräver ständigt mer och "bättre". Men det går att backa. Tar tid,,,,


    Fast om du läser TS inlägg, så har han inte mycket till övers för hennes njutning. Han tänder således på att förnedra kvinnor.
  • Anonym (.)
    Sun 21 Feb 2021 19:55
    #12

    Har du försökt att göra samma tillbaka mot honom? 

    Kanske du säger du kan hjälpa honom, om han hjälper dig först? Men när du fått ditt, så säger du att du inte vill. 

Svar på tråden min sambo är sexmissbrukare