• Anonym (E)

    Du som inte är vegetarian...

    Varför måste en ha quorn och inte kan äta annat? Man kan ha samma grund och bara lägga till proteinet också. Köttätare kan äta vego ibland. Alla quorn är väl inte utan animaliskt heller så det är inte direkt vad alla vegos äter jämt.


     


    Jag har valt ut djur för slakt men ej för mat dock. Att döda är inte något som jag skulle klara av nej.

  • Anonym (E)
    Anonym (Anonym) skrev 2021-02-22 12:36:17 följande:
    Jag har en vegetariandotter som inte är speciellt förtjust i grönsaker men hon äter quorn. Linser är hon inte speciellt förtjust i. Har gett otaliga förslag på rena vegorätter men hon väljer alltid bort dom. Hon sträcker sig som mest till purjolökssoppa.
    Gör rätterna och låt henne testa. Eller låt henne hitta recept själv. Bara att lägga till några vegomatlagare på instagram kan göra susen för att få inspiration själv.
  • Anonym (E)
    Anonym (Anonym) skrev 2021-02-22 16:13:52 följande:
    Vi har gjort rätter och inget duger så man ledsnar. Och hitta recept själv är hon inte det minsta intresserad av. Kan tänka mig att hon har näringsbrist pga den ensidiga kosten, men hon bryr sig inte om sånt.

    Nu står det inte ålder men jag tänker att det kanske bör ställas som krav. Att hon åtminstone varannan vecka lagar någon form av mat. Om hon nu inte gillar den så får hon äta mackor/gröt/annat sedan. Det kan ta rätt många försök att vänja sig vid nya livsmedel. Finns mängder av vegoprodukter som inte är quorn ju :) Så mycket att testa som kan funka för även dig.


    Åtminstone låt henne tillaga sin egen quorn så du slipper laga flera rätter.

Svar på tråden Du som inte är vegetarian...