• Jonnyn­ilsson
    Mon 22 Feb 2021 10:25
    5008 visningar
    15 svar
    +1
    15
    5008

    Gravid arg sambo

    Kockens skrev 2021-02-22 09:27:31 följande:

    Hej allesammans. Min sambo är gravid i v14 med första barnet och ett sånt fruktansvärt humör. Hon har haft det väldigt jobbigt redan från början så förstår absolut att det inte är någon dans på rosor, jag får utskällningar för exakt allting!

    Jag diskar fel, tuggar för högt när jag äter, sitter felaktigt i soffan, låter för mycket när jag hänger tvätt, är ful etc etc.

    Jag har verkligen försökt med allt! Gör allt i vardagen för att underlätta för henne men ALLT är fel! Hon har inte sagt ett enda snällt ord till mig sedan hon blev gravid och tar ut alla aggressioner på mig.

    Jag får inte ens vara i närheten av henne och kan knappt sitta vid samma matbord, ska det vara såhär?

    Vad mer kan jag göra egentligen? Förstår verkligen att hon har det jättejobbigt och mår skit.

    Blir på riktigt rädd för att vårat förhållande ska gå i kras, går det verkligen att rädda?


    Humörsvängningar ja, men det du får stå ut med är ju misshandel.

    Åk hem till en kompis och stanna där ett tag så kanske hon inser hur elak hon är och ber dig komma hem. Hjälper inte det så är det ju bara att dumpa henne. Ingen kan leva tillsammans under de förhållandena.
  • Jonnyn­ilsson
    Mon 22 Feb 2021 11:23
    #8
    Anonym (Gravidskit) skrev 2021-02-22 10:57:48 följande:

    Jag är gravid och har mått fruktansvärt sedan början. Har haft samma tankar som din tjej, men jag håller munnen stängd. Sambon gör det mesta hemma, och även om han gör allt slarvigt och jag ofta kräks för att han inte städar ordentligt så klagar jag inte så mycket.

    Du kanske kan säga till din tjej att du förstår att hon mår hemskt och hatar allt och alla, och att minsta lilla du gör som kan förvärra hennes mående (ja, man kan må mer illa av att sitta nära någon som tuggar, eller ens vara i samma rum och få för sig att den andra luktar illa) är olyckligt, men svårt för dig att göra något åt. Men att hon inte behöver säga allt högt. Hon kanske kan stänga in sig i sovrummet när du gör saker hon tycker är jobbigt? Jag kunde inte vara närmare min sambo än 1m första 5månaderna av graviditeten, och trodde aldrig jag skulle vilja vara nära honom igen. Men det gick över sen när jag mådde lite bättre. Det är fruktansvärt tärande att vara gravid och må skit. Inombords skyllde jag graviditeten på min sambo som gjort mig gravid och hatade honom för hur det fått mig att må.


    Vilken tur att alla graviditeter inte blir som din. Då skulle vi förmodligen snabbt dö ut!
Svar på tråden Gravid arg sambo