• Anonym (A)

    Rejält utskälld av chefen

    Men varför frågade du inte om ett förskott, du förstod väl att det skulle upptäckas och då se ut som stöld?

    Och varför ge sonen mat från McDonalds, om ni inte har råd till det?

    Även om summan är liten, så är det stöld.

  • Anonym (A)
    Anonym (Citron) skrev 2021-02-22 12:08:04 följande:
    Har som sagt aldrig gjort så innan, och trodde det var okej med mindre småsummor. Kommer dock aldrig att upprepas. Men chefen är rosenrasande och jag vet inte vad jag ska göra, gjort är gjort. Anledningen till att jag gav sonen pengar till McDonalds är för att det annars skulle riskeras att ställa till en scen, vilket inte var passande just då. Dumt gjort jag vet. Kommer som sagt aldrig att göra om det.
    Kontakta chefen och förklara. Visa att du är ångerfull. Kanske får du behålla jobbet...
  • Anonym (A)
    Anonym (Citron) skrev 2021-02-22 14:45:32 följande:

    Jag önskar att jag hade trollat. Men det gör jag inte. Det verkar inte som att chefen vill ha mig tillbaka. Som sagt det var ett lån och skulle betalas tillbaks nu den 25. Och det var inte mycket pengar, det är därför jag tycker jag förtjänar en andra chans. Hade det varit mer hade jag förstått. Men nu var det så lite pengar och dessutom om man ska tala moral var jag ju faktiskt ärlig och berättade vad som hänt istället för att neka.


    Nej, det var inget lån, då hade du ju frågat först och sedan fått ok. Om man lånar av någon måste den personen först godkänt det. Det kan vara din oförmåga att förstå detta i kombination med att du stal, som gör att du förlorar jobbet. Du har ingen insikt i att du stal. 
    Och du berättade när chefen fick reda på det, inte innan. Så varför neka, när det är så uppenbart att du gjort fel?
Svar på tråden Rejält utskälld av chefen