• Mon 22 Feb 2021 18:35
    1267 visningar
    33 svar
    33
    1267

    EXfru kräver att vi ska ha barnen

    Låt barnafadern ordna med detta. Detta är mellan honom och mamman till hans barn.

  • Wed 3 Mar 2021 17:04
    #21
    Emerencia skrev 2021-03-03 16:53:47 följande:

    Men det handlar inte om henne, det handlar inte om att hjälpa henne och det handlar faktiskt inte om dig. Det handlar om barnen. Du skrev att du slå bakut nu när ni ska ha barnen i flera veckor. Så gissa vilken bild man får av dig då. Är det så fruktansvärt att dessa barn existerar så skulle du aldrig inlett en relation med någon som har barn. Eller fortsatt vara särbo. Du målar inte direkt upp någon trevlig bild av dig själv i dina inlägg.

    Jag tycker synd om barnen. Du vill inte ha dom runt, deras mamma vill inte ha dom och så hoppar du pappan att du minsann inte tycker hans barn ska ränna runt flera veckor. Tycker du ska lämna då han kan fokusera på sin primära uppgift och ta hand om sina barn.

    Vadå vi planer jobb efter barnveckor. Skitsnack rent ut sagt, saker händer och barnen ska komma i första hand oavsett. Som jag sa tidigare, är morsan en dålig förälder är det ännu viktigsre att farsan ger dubbelt. Det sista barnen behöver är en häxa till styvmorsa i de läget.

    P.S. Du trycker på kugghjulet längs upp på kommenterarens hörn och kickar på citera.


    Det verkar ju som att det i detta tillfället är att släppa allt för att hjälpa mamman till barnen snarare än att hjälpa barnen. Om barnen däremot vill komma fast det är på ?mammavecka? då är det ju en annan sak. Då möter man barnens behov men här är det ju mammans behov som de ska möta. Och om dom då inte möter mammans behov då får dom slängt i ansiktet att de skiter i barnen. Det känns ju ganska orättvist.

    Varför skulle det vara konstigt att planera jobbet efter hur man har barn?
Svar på tråden EXfru kräver att vi ska ha barnen