• Gameofthrones

    EXfru kräver att vi ska ha barnen

    S23 skrev 2021-02-22 19:14:07 följande:

    Du menar att hon EN gång ändrat sig och inte vill byta vecka? Eller menar du att ni ville byta vecka permanent för att kunna få ihop det med dina egna barns veckor?

    Jag förstår inte problemet med att ställa upp när hon fått barn? Troligtvis tänker hon att det även är för barnens skull?

    Sedan känns det märkligt för mig att låta barnen vara borta tre veckor när en ny familjemedlem föds som redan tar en del av de redan befintliga barnens uppmärksamhet, bäddar för svartsjuka.

    Men jag misstänker att hon själv gjort bedömningen att det är det bästa för barnen


    Hon gör detta för jävlas och varför ska man överlämning med andra barnen när hon har ett nytt? Herregud varför särar man på benen om inte syskon kan vara involverade? Kom inte och säg kvalitetstid med nyfödd bebis, det är bara skitsnack.

    Hon har tydligen inte ställt upp på dem, dom har ingen skyldighet at ställa upp även om det är fadern till barnen. Är det delad vårdnad då ska man inte hålla på strula.

    Hon är bara bitchig mot exet. Det fattar vem som helst. Det märker man på hur TS förklarar.
  • Gameofthrones
    Aliona skrev 2021-02-22 21:41:59 följande:

    Varför ska syskonen vara involverade när man särar på benen? Det låter lite väl perverst.


    Du fattar inte va? Antingen är du bortblåst eller annat trött i mössan?

    Varför särar man på benen och skaffat fler bar om inte syskon kan va involverade från början när deras nya syskon kommer. Ska jag "kasta ut" mina barn för jag föder ett nytt syskon som hela familjen ska vara samman.
  • Gameofthrones

    Shit, känner rätt många med flerbarnsfamiljer inte för sjutton särar man på syskon för man utökat familjen kvalitetstid finns.

  • Gameofthrones
    Magical skrev 2021-02-23 12:01:07 följande:
    Är du TS eller? Hur kan du annars uttala dig så tvärsäkert? 
    Är du ett weard ex också?

    Det står klart och tydligt och läser man mellan raderna så fattar man att det är ex:et.  som ställer till det. 
  • Gameofthrones
    Emerencia skrev 2021-02-23 14:37:30 följande:

    Stackars barn, den är inte önskade nånstans. Varför skaffa man fler när man inte ens orkar med de som finns. Egoistiska "vuxna" som ska ha och ha och ha men barnen får betala priset. Nu separerad mamma och pappa. Nu ska vi bo med styvföräldrar. Främmande kvinnor och män ska kommer och går, varför inte dela boende med lite extra barn också. Flyttas mellan två olika hem men ingen vuxen vill ha dem där.

    Skärp dig TS, han hade barn sen innan, köp det bara. Han ska ställa upp dubbelt och inte tredubbelt när modern hanterar sitt föräldrarskap taskigt. Barnen måste känna sig trygga och älskade. Situationen blir inte bättre när farsans nya flamma klagar på att hans barn existerar förmycket.


    Men det är Ex:et som kräver och dm inte får tillbaka av samma korn. När dem vill göra ngt så ställer inte ex:et upp det är bara dem. 

    Varför ska dem ta hand om barnen ? (jo jag vet han är pappan) Men när familj skaffar barn ska man vä linte undanskuffa dem andra barnen? - Inte orkar med dem andra barnen, då behöver man inte skaffa mer barn. 
Svar på tråden EXfru kräver att vi ska ha barnen