• MrsPJ

    Vad är det snällaste en främling har gjort för dig?

    Har nog funnits fler men det jag kommer att tänka på är en kille jag träffade på krogen när jag var 18-20. Jag o en kompis var ute och festade och träffade 2 killar som vi drog med till ett 5-ställe. Jag hängde in min jacka tillsammans med hans och han hade lappen. När det var dags att dra så var han spårlöst borta. Fick vänta tills alla hade hämtat ut sina jackor och sen beskriva min. Den fanns inte. Full som en kastrull som jag var så sket jag i det och drog ut i smällkalla vintern, vaknade vrålsjuk.

    Hur som helst, efter nån vecka tror jag det var, så berättade min mamma att det ringt någon kille och frågat efter mig och sagt att han hade min jacka. Han hade tydligen kommit ihåg att jag berättat vilket gymnasium jag gått på och tack vare det på nåt jäkla vänster lyckats spåra mig och få tag i min mammas nummer för att han ville lämna jackan.

    Det visade sig att han blivit så full att han bestämde sig för att dra, jag var väl på dansgolvet och hade noll koll. Han hade då fått med sig båda jackorna. Sen hade han tagit en svarttaxi och blivit av med mobilen varför jag heller inte fick tag i honom. Killen bodde i Örebro och tog sig till Stockholm för att lämna min jacka. Under tiden hade jag hunnit vara en vända till på stan och halkat och fått gipsa benet så jag fick skicka en kompis att hämta jackan.

    Det är nog en av de snällaste killarna jag träffat. Verkligen ingenting jag hade förväntat mig att nån man träffat i fyllan och villan skulle bry sig om!

Svar på tråden Vad är det snällaste en främling har gjort för dig?