• Anonym (Vadsk­alljag­göra)
    Tue 23 Feb 2021 05:37
    1559 visningar
    12 svar
    12
    1559

    Har han våldtagit mig?

    Hej!

    Har bott med min sambo i 5 år och vi har ett barn på 2 år. För kanske ett år sedan så började mina känslor för honom att svalna för han blev bara latare och latare och jag fick göra allt i hemmet och sköta om barnet. ( han skötte inte och hjälpte inte alls till med barnet ner hen var litet utan har börjat det senaste året)

    Får än idag göra allt som har med husvård och vardagliga livet att göra.

    Men som sakt mina känslor har efter tiden svalnat för han och jag har försökt göra slut med honom flera gånger men varje gång har han övertalat mig att stanna för fått såna skuldkänslor. Dragit på om jag verkligen kan kasta bort allt och hur jag kan lämna honom. Hur jag kan kasta bort huset honom och familjen.

    Grejen är också den att under ett års tid har jag inte haft någon sexlust heller. Vill verkligen inte och vill inte heller föröska att få den tillbaka. Han brukar komma till sovrummet (oftare förr) och föröska få till med sex. Jag säger nej typ alltid för vill inte att han skall röra mig. Han 1. Gnäller och övertalar mig att säga jo fast jag inte vill för orkar inte bråka mer. 2 . Han tar gör det endå fast jag säger nej och jag ligger som. En död fisk med han hållrr på.

    Vet intr vad jag vill med den här. Tråden..

    Bestämde mig åtm för en månad sedan att nu är det slut. Han fick mig övertalad att ja skall tänka på saken ända tills sommaren. Känner endå att jag måste bort med mitt barn så fort som. Möjligt.

    Vill tillägga att han är fint. Mot sitt barn

    Har också börjat skriva med en kille jag gillar, o känner att det också är jävla fel, men tror att han är den som räddar mig bort ur den här situationen. Han är nått jag ser fram emot att lära känna ochkanske dejta. Fast det det kansle intr heller är det klokaste i min situation

    Nu nör jag skriver ner det så ser jag hur jävla stört de här är.

    Borde jag gå till en professionell och prata om detta, om jag inte anmäler till polisen kan det bli en barn anmälan då???

    Är det våldtäkt om vi är ihop ???????????????? hans svar är alltid att jag är hans kvinna och att han har rätt till det och att jag är skyldig honom det.

    Vågar jag berätta för min mamma

  • Svar på tråden Har han våldtagit mig?
  • Anonym (Vadsk­alljag­göra) Trådstartaren
    Fri 26 Feb 2021 04:35
    #10

    Har talat med honom och kommer att flytta nösta månad. Han förstod verkligen inte varför och tyckte inte att han gjort nått fel.

    Tack för era svar ????

Svar på tråden Har han våldtagit mig?